Image alt text

Večer i druženje s Tajči u Hoću knjigu

10.07.2023.

Piše: Hoću knjigu

Nekad najpopularnija glazbenica s naših područja. Danas popularna glazbenica u Americi, poduzetnica, majka i autorica. Njene pjesme mnogima izazivaju nostalgiju, često se i rado izvode na svadbama te se mogu čuti na domaćim radijima, iako je od njenih najvećih hitova prošlo više od 30 godina.


Tatiana Cameron, svima nama poznatija kao Tajči, na vrhuncu svoje karijere odlučila je napustiti Hrvatsku te se početkom 90-ih preselila u Ameriku. Ondje je zasnovala obitelj i nastavila baviti se glazbom, no srce ju i dalje vuče domovini, stoga će 13.7. u 19 sati u samom centru Zagreba i najvećoj knjižari u Hrvatskoj, Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7, predstaviti svoju knjigu (Ne)Slomljena.


(Ne)Slomljena je snažna autobiografska knjiga koja nam otkriva duboko putovanje autorice kroz životne izazove i unutarnje iscjeljenje. Kroz iskrene riječi i iznimno emotivnu pripovijest, Tatiana nas vodi kroz svoje uspone i padove, počevši od svojeg djetinjstva u Hrvatskoj i glazbene karijere do trenutka kad je suočena s izazovima braka, majčinstva i gubitka. Tatiana otvoreno dijeli svoje najintimnije trenutke, priznajući svoje strahove, tugu i nesigurnosti, a kroz svoju priču inspirira čitatelje da prepoznaju svoju vlastitu snagu i hrabrost da se izbore sa životnim izazovima i pronađu unutarnje iscjeljenje.


Ova promocija knjige bit će prilika da se susretnete s Tatianom Tajči Cameron osobno, čujete njezinu priču i dobijete potpis na svoj primjerak knjige, koja će se prodavati po prigodno sniženoj cijeni. Također će biti moguće postavljati pitanja i razgovarati s autoricom o temama koje su obuhvaćene ovim knjiškim naslovom. Naravno, ne bi to bilo pravo predstavljanje knjige naše pjevačice bez prave glazbene podrške, koju će joj ovoga puta pružiti renomirani glazbenik, aranžer i producent Ante Gelo.


Događaj je otvoren za sve zaljubljenike u knjige i glazbu te za one koji traže nadahnuće i motivaciju za suočavanje s izazovima života. Tatiana Tajči Cameron nas poziva da otvorimo svoja srca, prihvatimo naše rane i krenemo na putovanje prema iscjeljenju. Bez obzira na to koliko smo slomljeni, ova knjiga nam daje nadu da možemo pronaći snagu da se ponovno izgradimo i postanemo neuništivi. 


Ulaz je slobodan za sve, a razgovor će voditi popularna HRT-ova voditeljica i psihologinja Antonia Ćosić. Vidimo se!


Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje