Image alt text

Večer i druženje s Tajči u Hoću knjigu

10.07.2023.

Piše: Hoću knjigu

Nekad najpopularnija glazbenica s naših područja. Danas popularna glazbenica u Americi, poduzetnica, majka i autorica. Njene pjesme mnogima izazivaju nostalgiju, često se i rado izvode na svadbama te se mogu čuti na domaćim radijima, iako je od njenih najvećih hitova prošlo više od 30 godina.


Tatiana Cameron, svima nama poznatija kao Tajči, na vrhuncu svoje karijere odlučila je napustiti Hrvatsku te se početkom 90-ih preselila u Ameriku. Ondje je zasnovala obitelj i nastavila baviti se glazbom, no srce ju i dalje vuče domovini, stoga će 13.7. u 19 sati u samom centru Zagreba i najvećoj knjižari u Hrvatskoj, Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7, predstaviti svoju knjigu (Ne)Slomljena.


(Ne)Slomljena je snažna autobiografska knjiga koja nam otkriva duboko putovanje autorice kroz životne izazove i unutarnje iscjeljenje. Kroz iskrene riječi i iznimno emotivnu pripovijest, Tatiana nas vodi kroz svoje uspone i padove, počevši od svojeg djetinjstva u Hrvatskoj i glazbene karijere do trenutka kad je suočena s izazovima braka, majčinstva i gubitka. Tatiana otvoreno dijeli svoje najintimnije trenutke, priznajući svoje strahove, tugu i nesigurnosti, a kroz svoju priču inspirira čitatelje da prepoznaju svoju vlastitu snagu i hrabrost da se izbore sa životnim izazovima i pronađu unutarnje iscjeljenje.


Ova promocija knjige bit će prilika da se susretnete s Tatianom Tajči Cameron osobno, čujete njezinu priču i dobijete potpis na svoj primjerak knjige, koja će se prodavati po prigodno sniženoj cijeni. Također će biti moguće postavljati pitanja i razgovarati s autoricom o temama koje su obuhvaćene ovim knjiškim naslovom. Naravno, ne bi to bilo pravo predstavljanje knjige naše pjevačice bez prave glazbene podrške, koju će joj ovoga puta pružiti renomirani glazbenik, aranžer i producent Ante Gelo.


Događaj je otvoren za sve zaljubljenike u knjige i glazbu te za one koji traže nadahnuće i motivaciju za suočavanje s izazovima života. Tatiana Tajči Cameron nas poziva da otvorimo svoja srca, prihvatimo naše rane i krenemo na putovanje prema iscjeljenju. Bez obzira na to koliko smo slomljeni, ova knjiga nam daje nadu da možemo pronaći snagu da se ponovno izgradimo i postanemo neuništivi. 


Ulaz je slobodan za sve, a razgovor će voditi popularna HRT-ova voditeljica i psihologinja Antonia Ćosić. Vidimo se!


Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?