Image alt text

Hoću knjigu webshop privremeno se seli u CCO East

28.3.2024.

Piše: Hoću knjigu

Dragi Hoćuknjigoljupci, želimo vas obavijestiti o važnim promjenama vezanim uz naš webshop.


Zbog zatvaranja Megastorea u sklopu kojeg je poslovala i naša internetska trgovina, privremeno selimo webshop u našu knjižaru u City Center One East, Slavonska avenija 11d od petka, 29.3.2024. 


Svi oni koji naručuju preko našeg weba od 29.3.2024. svoje će pakete dobivati direktno iz Hoću knjigu CCO East, a u slučaju osobnog prikupa narudžbe, morat će posjetiti našu knjižaru u Eastu. Oni koji su narudžbe s preuzimanjem izvršili prije tog datuma moći će i dalje preuzeti paket, a za sve dodatne upite uvijek nas možete kontaktirati na info@hocuknjigu.hr kako bismo svima olakšali ovaj prijelaz.


S obzirom na nadolazeće uskršnje blagdane, svim Hoćuknjigoljupcima koji će preko weba naručivati od Velikog petka do Uskršnjeg ponedjeljka (29.3.-1.4.) narudžbe će biti poslane tek od prvog radnog dana, 2.4.2024. Ako ne želite čekati i možete svoju narudžbu preuzeti osobno, to će biti moguće radnim danom knjižare Hoću knjigu CCO East.


Hvala vam svima na razumijevanju i podršci!

Hoće! Pobrinut ćemo se da sve narudžbe izvršene prije prebačaja stignu u redovnom periodu.

Sve narudžbe između 29.3. i 1.4. bit će poslane tek s prvim radnim danom nakon blagdana, odnosno 2.4., a dostava će se odviti unutar redovnih okvira navedenih na našem webu.

Sve narudžbe s preuzimanjem izvršene prije 29.3. pokušajte preuzeti u Megastoreu prije zatvaranja, 30.3., ali ako to nije moguće obavezno nas kontaktirajte na info@hocuknjigu.hr

Sve narudžbe od 29.3. s osobnim preuzimanjem mogu se pokupiti u našoj knjižari u CCO Eastu.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje