Image alt text

V.B.Z. strip natječaj

22.12.2023.

Piše: Hoću knjigu

Izdavačka kuća V.B.Z. pripremila vam je novi natječaj, ovoga puta za srednjoškolce. Donosimo vam tekst natječaja i sve informacije:


Izdavačka kuća V.B.Z. poziva vas na sudjelovanje u strip-izazovu Slike ravnopravnosti, u okviru projekta "Književnost i svijet koji se mijenja" koji provodimo u suradnji s Kreativnom Europom EU-a. Ovim izazovom želimo potaknuti srednjoškolce na promišljanje i kreativno izražavanje na temu rodne ravnopravnosti i važnosti jednakih prava i mogućnosti za sve.


Cilj je ovog izazova pružiti platformu za izražavanje mladim talentima jer vaša umjetnička vizija može doprinijeti promicanju pozitivnih promjena u društvu. Sudjelujte, stvarajte, i zajedno gradimo svijet ravnopravnosti!


Iskažite svoje kreativne talente slikom (u crtačkoj tehnici po vašem izboru) ili slikom i riječima u maksimalno 6 frameova (slika), objavite ih na društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club, a čeka vas prilika da osvojite velik paket knjiga i umjetničkih stripova. Članovi žirija Goran Glamuzina, Ines Pandžić Selimović, Sandra Ukalović i predsjednik žirija Enver Krivac, odabrat će najbolje radove.


Podržavaju nas Barcaffe i knjižare Hoću knjigu. Pridruži nam se i ti i sudjeluj u ovom izazovu!


  • Propozicije natječaja pogledajte na internetskoj stranici V.B.Z.-a: https://www.vbz.hr/rodna-ravnopravnost-strip-izazov/
  • Natječaj je otvoren do 10.1.2024.
  • Objava pobjednika bit će 15.1.2024.
  • Iskažite svoje kreativne talente u maksimalno 6 frameova (sličica)
  • Sudjelovati u natječaju možete na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) ili slanjem vaših radova na e-mail uredništva: vbzurednistvo@vbz.hr
  • Objavite svoje stripove na našim društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club na Facebooku ili vbz_books na Instagramu

Čeka vas prilika da osvojite veliki paket knjiga i strip romana! Najbolje radove objavljujemo po proglašenju pobjednika!

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje