Image alt text

Torbiranje 2024. - za najbolju školsku godinu

2.6.2024.

Piše: Hoću knjigu

I ove godine već tradicionalno Torbiranje nastavlja se u punome sjaju, od kreativnih radionica, druženja, pa sve do nagradnih natječaja - sve kako bismo roditeljima olakšali pripremu školaraca za novu godinu, a učenicima usadili ljubav prema školi i pokazali im da učenje nije nužno muka, kao što poslovica kaže.


U svim našim knjižarama očekuju vas brojne aktivnosti koje možda i jesu vezane uz školu, ali nisu nipošto naporne i teške. Donosimo vam raspored događaja i poslovnica, a niže možete vidjeti što vas sve očekuje ova fantastična tri mjeseca!


Fotografija: Saša Jungić


Nijedna radionica nema dobno ograničenje, iako je ciljana skupina školska i predškolska, prijave nisu potrebne i sudjelovanje je besplatno. Na radionicama nije obavezno ostati sva četiri sata, niti se mora doći na sam početak. Radionice i druženja koncipirana su tako da se obuhvati što veći vremenski period kako bi više ljudi imalo priliku sudjelovati i doći kad njima najviše odgovara, a kreativan dio održat će se do isteka zaliha materijala.


Na svakoj radionici održat će se paneli gdje će roditelji moći odslušati iznimno bitne teme za školarce, u kratkom formatu, kao i razgovarati sa stručnjacima. Paneli se međusobno razlikuju, ovisno o knjižari, dok je kreativni dječji dio svugdje jednak.


DATUM

VRIJEME

KNJIŽARA

TEME PANELA

srijeda 5.6.2024.16:00-20:00Hoću knjigu CCO West
Zagreb
Kako odabrati savršenu školsku torbu?

Tjelesne aktivnosti - zašto su važne i kako odabrati torbu u skladu s građom djeteta? 
subota 8.6.2024.15:00-19:00Hoću knjigu Supernova Buzin
Zagreb
Kako odabrati savršenu školsku torbu?

Stres ili trema - kako pomoći djetetu da se oslobodi straha od ispita i očekivanja okruženja?
subota 15.6.2024.10:00-14:00Hoću knjigu Arena centar
Zagreb
Kako odabrati savršenu školsku torbu?

Kako učiti? Je li vaše dijete auditivni ili vizualni tip i kako to prepoznati?
petak 21.6.2024.16:00-20:00Hoću knjigu VaraždinKako odabrati savršenu školsku torbu u skladu s građom djeteta?

Tjelesne aktivnosti - zašto su važne?
petak 28.6.2024.16:00-20:00Hoću knjigu Supernova ZadarKako odabrati savršenu školsku torbu?

Stres ili trema - kako pomoći djetetu da se oslobodi straha od ispita i očekivanja okruženja?
subota 29.6.2024.10:00-14:00Hoću knjigu TC Joker
Split
Kako odabrati savršenu školsku torbu?

Kako učiti? Je li vaše dijete auditivni ili vizualni tip i kako to prepoznati?
srijeda 3.7.2024.16:00-20:00Hoću knjigu CCO East
Zagreb
Kako odabrati savršenu školsku torbu?

Školarci i sigurnost u prometu
petak 23.8.2024.16:00-20:00Hoću knjigu Tower centar
Rijeka
Kako odabrati savršenu školsku torbu?

Školarci i sigurnost u prometu
subota 24.8.2024.10:00-14:00Hoću knjigu Max City
Pula
Kako odabrati savršenu školsku torbu u skladu s građom djeteta?

Tjelesne aktivnosti - zašto su važne?


Dizajniraj svoju platnenu vrećicu za tjelesni

Posca markeri i crna pozadina? Posca markeri i crna platnena vrećica? Ima li boljeg? Svaki sudionik dobit će na poklon crnu platnenu vrećicu za tjelesni koju će Posca markerima moći ukrasiti kako god želi i tako ne samo pokazati svoju kreativnu stranu, već i imati sa sobom u školi nešto unikatno i dosad neviđeno. Iznimno je bitno da djeci dopustimo da izraze svoj stil (čak i kad su u pitanju samo faze), a ovako će moći dizajnirati baš ono što su zamislili.


Fotografija: Mislav Udovičić

Moje školske odluke


Bilo da je riječ o prvašićima ili starijoj djeci, a možda čak i o mališanima koji jedva čekaju biti veliki i krenuti u školu iako do toga još ima vremena - školske odluke su za sve. Svi će sudionici moći napisati svoje želje za novu školsku godinu, čemu se najviše vesele, od čega najviše strahuju i što su odlučili postići; ubaciti iste u šarenu omotnicu i zatim u veliki Hoću knjigu sanduk. Te će odluke doputovati do samih organizatora događaja koji će ih brižno pročitati i najbolju nagraditi velikim školskim paketom.

Nemojte na poleđinu pisma zaboraviti napisati svoje ime i prezime, kao ni mail adresu, kako bismo vas mogli kontaktirati.


Dizajniraj svoj udžbenik


Bez brige, ne govorimo o crtanju brkova na povijesne ličnosti! Riječ je o sasvim običnim prozirnim folijama koje će vrlo brzo postati neobične. Uz svima omiljene Posca markere i Hoću knjigu stickere (koje smo posebno izradili za ovu prigodu) moći ćete ukrasiti svoj omot za najdraži predmet. Osim navedenih materijala, sudionici će doma moći ponijeti i raspored sati, kao i naljepnice za predmete (za udžbenike i bilježnice).

Očekuju vas još brojna iznenađenja, pokloni, nagrade, natječaji i mnoštvo toga, a za više informacija pratite naš web, društvene mreže i ovaj blog. Vidimo se na Torbiranju!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje