Image alt text

Torbiranje 2023.

31.08.2023.

Piše: Hoću knjigu

Dragi školarci i knjigoljupci, završilo nam je i ovogodišnje Torbiranje. Ove smo godine bili bolji, kreativniji i ambiciozniji, pa smo aktivnost održali u svim našim knjižarama diljem Hrvatske. Zabavili smo se, naučili sve o savršenom odabiru za školu pod vodstvom Danice Šojat, specijalistice za odabir školskih torbi, uživali na kreativnim radionicama s Posca markerima i Karbon priborom i održali reviju mališana s najnovijim modelima torbi i ruksaka za školu.

Nagradili smo i četvero školaraca s novim školskim torbama kako bi im godina započela što bolje i spremnije, a popis dobitnika možete naći na dnu članka.


Pobjednički radovi: pisma odluka za novu školsku godinu


Na svakoj radionici započeli smo s četiri kreativne postaje:

  • ukrašavanje torbe za tjelesni Posca markerima
  • fotografiranje s ukrašenom torbom, gdje su djeca mogla dobiti svoju isprintanu fotografiju
  • mozgalice i zagonetke koje testiraju njihovo znanje
  • pisanje (ili u slučaju manjih uzrasta, crtanje) odluka za novu školsku godinu

Nakon odrađenih aktivnosti, djeca su na poklon dobila paketić sa svime što im je potrebno za uspješan rad u školi, a u ta četiri sata su se zabavili i družili.


Neki od ostalih radova


Popis dobitnika:

Špancirfest nagradna igra - Nikolina Erceg za dječaka Marka i Miranda Kutnjak za djevojčicu Noemi (Varaždin)

Najbolje školsko pismo - baka Snježana za djevojčicu Ivonu (Split) i Anto Galić (Osijek)Kako nam je bilo ove godine pogledajte u našoj galeriji:

Fotograf: Saša Jungić

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?