Image alt text

Torbiranje 2023.

31.08.2023.

Piše: Hoću knjigu

Dragi školarci i knjigoljupci, završilo nam je i ovogodišnje Torbiranje. Ove smo godine bili bolji, kreativniji i ambiciozniji, pa smo aktivnost održali u svim našim knjižarama diljem Hrvatske. Zabavili smo se, naučili sve o savršenom odabiru za školu pod vodstvom Danice Šojat, specijalistice za odabir školskih torbi, uživali na kreativnim radionicama s Posca markerima i Karbon priborom i održali reviju mališana s najnovijim modelima torbi i ruksaka za školu.

Nagradili smo i četvero školaraca s novim školskim torbama kako bi im godina započela što bolje i spremnije, a popis dobitnika možete naći na dnu članka.


Pobjednički radovi: pisma odluka za novu školsku godinu


Na svakoj radionici započeli smo s četiri kreativne postaje:

  • ukrašavanje torbe za tjelesni Posca markerima
  • fotografiranje s ukrašenom torbom, gdje su djeca mogla dobiti svoju isprintanu fotografiju
  • mozgalice i zagonetke koje testiraju njihovo znanje
  • pisanje (ili u slučaju manjih uzrasta, crtanje) odluka za novu školsku godinu

Nakon odrađenih aktivnosti, djeca su na poklon dobila paketić sa svime što im je potrebno za uspješan rad u školi, a u ta četiri sata su se zabavili i družili.


Neki od ostalih radova


Popis dobitnika:

Špancirfest nagradna igra - Nikolina Erceg za dječaka Marka i Miranda Kutnjak za djevojčicu Noemi (Varaždin)

Najbolje školsko pismo - baka Snježana za djevojčicu Ivonu (Split) i Anto Galić (Osijek)Kako nam je bilo ove godine pogledajte u našoj galeriji:

Fotograf: Saša Jungić

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje