Image alt text

Tjedan Tutankhamona u Hoću knjigu

19.10.2022.
Piše: Hoću knjigu

Edukativna radionica za djecu

Jeste li znali da ove jeseni obilježavamo stotu obljetnicu otkrića Tutankhamonove grobnice?
A znate li da je Tutankhamon bio i veliki ljubitelj društvenih igara?

U subotu, 22. listopada u 12 sati Hoću knjigu Megastore ugostit će egiptologa Porina Šćukaneca Rezničeka koji će našim najmlađima otkriti tajne Egipta. Osim kratke i zanimljive prezentacije, djeca će imati priliku zaigrati faraonovu omiljenu igru, Senet. Dinamična i strateška, ova igra je poput egipatskog Čovječe ne ljuti se, ali s većim ulozima. Naime, Prolaz poljima i bijeg s ploče garantirao je igračima siguran prolazak u zagrobni život. Umjesto kockica, bacali su drvene pločice, a igru su imali u raznim oblicima, od prenosivog seta do polja uklesanih u kameni pod.

Igra se u parovima od dvoje, a radionica je namijenjena djeci u dobi oko 10 godina. Pozvani su svi ljubitelji društvenih igara i fanovi egipatske povijesti.

Pridružite nam se i vi u Bogovićevoj 7!
Link za prijave: https://forms.gle/3PNqgqbWMWifTAog9

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje