Image alt text

Tisuću i jedno more: virtualna izložba

13.05.2023.
Piše: Hoću knjigu

Povodom promocije zbirke poezije Tisuću i jedno more, pripremili smo vam i virtualnu izložbu radova poznatih i mladih umjetnika.

U petak 19. svibnja u 19 sati Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7) ugostit će autoricu Marinu Katinić Pleić na predstavljanju zbirke pjesama Tisuću i jedno more.

Riječ je o prozračnoj, mediteranskoj zbirci poezije u dvojezičnom izdanju, čiji prijevod na engleski potpisuje Marko Maras. Na promociji ćete moći uživati i u prijevodima na brojne druge jezike (njemački, talijanski, poljski, itd.), kao i u brojnim glazbenim točkama Vesne Matane Matanović, Elme Burnić i Admira Ćulumarevića.

Iako je autorica ilustracija u zbirci Petra Ćurlin, mlada ilustratorica i dizajnerica, donosimo vam i malu virtualnu izložbu drugih radova, odnosno umjetničkih prikaza pojedinih pjesama iz zbirke.

Eva Rodinis, nagrađena studentica Dizajna na Arhitektonskom fakultetu i nagrađena pjesnikinja

Eva-Rodinis_Dosjecanje.jpg
Eva Rodinis, Dosjećanje


Eva-Rodinis_Jutros-je-more.jpg
Eva Rodinis, Jutros je more

Eva-Rodinis_Knjige-o-moru.jpg
Eva Rodinis, Knjige o moru


Eva-Rodinis_Marama.jpg

Eva Rodinis, Marama


Ivanka Blažević Kiš, autorica nekoliko slikovnica i zbirki poezije, knjižničarka i izrađivačica nakita


Ivanka_Blazevic_Kis_Dođe-da-se-zapitas.jpeg
Ivanka Blažević Kiš, Dođe da se zapitaš

Ivanka_Blazevic_Kis_Enciklika.jpeg
Ivanka Blažević Kiš, Enciklika

Katarina Antunović, studentica Likovne akademije

Katarina-Antunovic_Zatvoreno-pismo.jpg

Katarina Antunović, Zatvoreno pismo


Katarina Antunović, Žeđ za suncem


Luka Kraljević, student Likovne akademije


Luka Kraljević, Calypso nova


Lara Vrabac, studentica FER-a i ilustratorica udžbenika Filozofija

Lara Vrabac, Zamolit ću galebove da me primeLara Vrabac, Otok VeslaLara Vrabac, Disanje


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje