Image alt text

Spoj naslijepo s knjigom

9.2.2024.

Piše: Hoću knjigu

Nakon veoma uspješnog prošlogodišnjeg Spoja naslijepo s knjigom ni ove godine nećemo suditi knjigu po koricama i upustit ćemo se u valentinovsku avanturu. Već od sutra, 10. veljače, pa sve do kraja mjeseca, u našim ćete knjižarama naći tajnovito zapakirane knjige različitih žanrova i iznenaditi sebe ili bližnje. Sve su knjige popularni noviteti, neki netom izašli na tržište, tako da se sigurno nećete razočarati, a osobno su ih pakirale vrijedne kolegice iz marketinga.

Osim novih i popularnih naslova, za vas je Barcaffe pripremio i paketić kave, jer svi znamo da od kave i knjige nema bolje kombinacije!
Na omotu ćete ponovo naći ikonicu sa žanrom (drama, ljubavni, triler, fantasy i horor), ali i kratke natuknice koje opisuju knjigu, a kako bi iznenađenje bilo potpuno, na naljepnici s cijenom ne piše naslov, a račun ćete dobiti u omotnici. Prvih deset kupaca u svakoj knjižari na poklon će dobiti još jednu knjigu gratis, a ako vam se slučajno dogodi da knjigu već imate, moći ćete je bez problema zamijeniti za neki drugi naslov unutar 14 dana uz predočenje računa.


Broj knjiga je ograničen, pa požurite na svoj prvi spoj s knjigom!NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje