Image alt text

Spoj naslijepo s knjigom

13.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

Od 13. do 19.2. ne sudi knjigu po koricama i iznenadi se za Valentinovo

U svim Hoću knjigu knjižarama u razdoblju od 13. do 19. veljače organizirali smo spoj naslijepo s knjigom, a u svakoj knjižari možete naći policu s tajnovito zapakiranim knjigama i malim Barcaffe poklonom.


Na omotu ćete naći ikonicu sa žanrom (ljubavni, triler, popularna psihologija, drama i fantasy), ali i kratkim tajnovitim opisom. Kako bi iznenađenje zaista bilo potpuno, ni iz naljepnice s kodom i cijenom nećete moći saznati o kojoj je knjizi riječ. Svi su naslovi novi i popularni, a neki su i netom izdani međunarodni bestseleri.Ako vam se slučajno dogodi da knjigu već imate (u što sumnjamo), možete je bez problema zamijeniti za neki drugi naslov unutar 15 dana uz predočenje računa. 

Osim što je mjesec ljubavi, ova veljača je u znaku kave, jer osim akcije koju imamo uz svaku online kupovinu, Barcaffe vas i ovdje nagrađuje kavom uz svaku knjigu iznenađenja.

Stoga vam želimo da na svojem spoju s knjigom uživate uz finu kavicu i vrhunsku radnju!


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?