Image alt text

Spoj naslijepo s knjigom

13.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

Od 13. do 19.2. ne sudi knjigu po koricama i iznenadi se za Valentinovo

U svim Hoću knjigu knjižarama u razdoblju od 13. do 19. veljače organizirali smo spoj naslijepo s knjigom, a u svakoj knjižari možete naći policu s tajnovito zapakiranim knjigama i malim Barcaffe poklonom.


Na omotu ćete naći ikonicu sa žanrom (ljubavni, triler, popularna psihologija, drama i fantasy), ali i kratkim tajnovitim opisom. Kako bi iznenađenje zaista bilo potpuno, ni iz naljepnice s kodom i cijenom nećete moći saznati o kojoj je knjizi riječ. Svi su naslovi novi i popularni, a neki su i netom izdani međunarodni bestseleri.Ako vam se slučajno dogodi da knjigu već imate (u što sumnjamo), možete je bez problema zamijeniti za neki drugi naslov unutar 15 dana uz predočenje računa. 

Osim što je mjesec ljubavi, ova veljača je u znaku kave, jer osim akcije koju imamo uz svaku online kupovinu, Barcaffe vas i ovdje nagrađuje kavom uz svaku knjigu iznenađenja.

Stoga vam želimo da na svojem spoju s knjigom uživate uz finu kavicu i vrhunsku radnju!


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje