book cover
Živi svoj vlastiti život Đurđica Gatjal
book cover
Pročitaj odlomak

Živi svoj vlastiti život

Đurđica Gatjal

Naslov knjige snažna je optimistična poruka koja probuđuje maštu i potiče volju da istraži što autorica želi poručiti čitateljima te kroz više kratkih, ali jasnih snažnih poglavlja inzistira na uvjerenju da će čovjek biti istinski sretna i ostvarena osoba samo ako bude autentično živio svoj vlastiti

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 184
Dimenzije 13x21

Sažetak knjige

Naslov knjige snažna je optimistična poruka koja probuđuje maštu i potiče volju da istraži što autorica želi poručiti čitateljima te kroz više kratkih, ali jasnih snažnih poglavlja inzistira na uvjerenju da će čovjek biti istinski sretna i ostvarena osoba samo ako bude autentično živio svoj vlastiti, a ne nečiji tuđi život - naglasio je urednik knjige, dr. sc. Mijo Nikić. Riječ o romanu prvijencu, Đurđica Gatjal vješto gradi rečenicama jednu sigurnu utvrdu u koju se možemo povući kad tražimo odgovore na pitanja. Odgovori koje ona nudi zasnovani su na iskustvu, razumijevanju i ljubavi, svim onim temeljnim vrijednostima koje su svevremene . Autorica kaže kako najviše moramo voljeti onu osobu s kojom smo kad smo sami. Čitajući ovaj roman bolje ćete upoznati sebe i zasigurno ćete steći literarnu suputnicu s kojom je živjeti život, i svakodnevni i literarni, doista lijepo i obogaćujuće iskustvo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Đurđica Gatjal
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537411176
Dimenzije: 13x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?