Image alt text

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA TO BI ČITATELJ HTIO REĆI

03.05.2021.
Piše: Hoću knjigu

Nagrade za najkreativnije!

Članak 1. - Tvrtka i sjedište organizatora

Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb, OIB: 97838993800.
Kontakti: Jurica Čubrić email: jurica.cubric@hocuknjigu.hr --po%daci i kontakti službenika za zaštitu podataka.

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “To bi čitatelj htio reći”. Nagradni natječaj traje od 04.05.2021. od 10:00 sati do 16.05.2021. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na službenoj Facebook stranici Hoću knjigu.

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju na Facebook stranici Hoću knjigu potrebno je na objavu najave nagradnog natječaja napisati citat kojeg autora iz kampanje "To je
pisac htio reći" (https://bit.ly/3xI4Yqh) vas se najviše dojmio i zašto. Najkreativniji odgovor biti će nagrađen.

Članak 5. - Zaštita osobnih podataka

Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru kao voditelju obrade zbirke osobnih podataka (Data Controller) da osobne podatke iz čl.4.st.2. koje su sudionici pružili koristi isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i procesuiraju isključivo u svrhu provedbe nagradnog natječaja. Sudionici prijavom u nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da će osobne podatke organizator čuvati 1 godinu od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će ti podaci biti uništeni, te na isto sudionici pristaju u cijelosti. Sudjelujući u natječaju, sudionici prihvaćaju i odobravaju da se podaci koje javno pruže, nakon okončanja nagradnog natječaja pa do uništavanja istih, koriste od strane organizatora isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti organizatora. 


Sudionici ovoga nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju i da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:
− pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
− pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
− pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika Agenciji za zaštitu osobnih podataka
− pravo na protivljenje da se osobni podaci koriste za potrebe izravnog marketinga
− pravo dobiti od organizatora kao voditelja obrade zbirke podataka potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.


Organizator kao Voditelj obrade zbirke osobnih podataka te Administrator Facebook stranice/aplikacije u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima sudionika prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji potencijalnih sudionika koji ispunjavaju uvjete iz čl.4.st.3. i koji prihvaćanjem ovih Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju. 


Organizator kao voditelj obrade zbirke podataka je prilikom donošenja ovih
pravila uzeo u obzir potrebne mjere radi zaštite podataka te je upravo u tu svrhu određeno da sudionici mogu sudjelovati pod svojim ''nazivom-pseudonimom'' kojim se koriste na javnom Instagram profilu dok će točne osobne podatke pružiti samo pobjednici natječaja i to u tajnoj korespondenciji sa organizatorom i to samo u svrhu ranije navedenu na što svi sudionici samim sudjelovanjem daju jasnu privolu. 


Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće davati trećim osoba te da te podatke neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim onu ovdje navedenu na koje su sudionici i dali privolu.

Članak 6. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje:
2x Flix bus autobusne karte
Naslove svih gostujućih autora

Članak 7. - Kriteriji odabira dobitnika

Nagradit će se najkreativniji odgovor sudionika natječaja koji će zadovoljiti sve uvjete za sudjelovanje u natječaju.
U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Facebook te pratitelji službene Facebook stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji.
Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.

Članak 8. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir će se odvijati u sjedištu tvrtke Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti iz ovih Pravila.

Članak 9. - Objava rezultata nagradnog natječaja

Odabir dobitnika izvršit će se po završetku natječaja, a sudionika će se obavijestiti o dobitku.
Dobitnik je sukladno zaprimljenim uputama (u inboxu) u svrhu dostave nagrade dužan Organizatoru unutar tri dana od postavljenog komentara dostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon i e-mail adresu) na e-mail adresu voditeljice marketinga Hoću knjigu: sanja.srdic@hocuknjigu.hr.

Članak 10. - Način i rok preuzimanja nagrada

Preuzimanje nagrada dogovorit će se s dobitnicima putem e-mail razmjene nakon javljanja dobitnika na email adresu: sanja.srdic@hocuknjigu.hr. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.

Članak 11. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 04.05.2021. na službenoj web stranici Hoću knjigu.

Članak 12. - Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja „To bi čitatelj htio reći” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 13. - Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.
Organizator zadržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u Facebook natječaju.

Članak 14. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.

Zagreb, 04.05.2021.

HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb
*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim u svrhu predviđenu pravilima natječaja.
** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem. 


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje