Image alt text

PRAVILA INSTAGRAM NAGRADNOG NATJEČAJA

04.02.2020.
Piše: Hoću knjigu


Uhvati najzabavniji trenutak s likovima iz Harryja Pottera, objavi fotku na Instagramu i upecaj Hoću knjigu poklon bon!

Članak 1. - Tvrtka i sjedište organizatora


Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb, OIB: 97838993800.


Kontakti:

Jurica Čubrić

email: jurica.cubric@hocuknjigu.hr


--podaci i kontakti službenika za zaštitu podataka—


Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

 

Naziv nagradnog natječaja je “Fotka s ekipom iz Hogwartsa”. Nagradni natječaj traje od 6.2. do  9.2. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na Instagram stranici Hoću knjigu.

 

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja

 

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.

 

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju na Instagramu potrebno je fotografirati kreativnu, fotografiju s kartonskim likom iz Harryja Pottera u Hoću knjigu knjižari, objaviti je na vlastitom Instagram profilu uz obaveznu poveznicu #hocuknjigu i #nocharryjapottera. Nagradit će se 3 najkreativnije fotografije.

 

Članak 5. - Zaštita osobnih podataka

 

Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru kao voditelju obrade zbirke osobnih podataka (Data Controller) da osobne podatke iz čl.4.st.2. koje su sudionici pružili koristi isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i procesuiraju isključivo u svrhu provedbe nagradnog natječaja.

 

Sudionici prijavom u nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da će osobne podatke organizator čuvati 1 godinu od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će ti podaci biti uništeni, te na isto sudionici pristaju u cijelosti.

 

Sudjelujući u natječaju, sudionici prihvaćaju i odobravaju da se podaci koje javno pruže, nakon okončanja nagradnog natječaja pa do uništavanja istih, koriste od strane organizatora isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti organizatora.

 

Sudionici ovoga nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju i da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:

  • pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
  • pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
  • pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika Agenciji za zaštitu osobnih podataka
  • pravo na protivljenje da se osobni podaci koriste za potrebe izravnog marketinga
  • pravo dobiti od organizatora kao voditelja obrade zbirke podataka potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.

 

Organizator kao Voditelj obrade zbirke osobnih podataka te Administrator Facebook stranice/aplikacije u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima sudionika prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka.

 

Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji potencijalnih sudionika koji ispunjavaju uvjete iz čl.4.st.3. i koji prihvaćanjem ovim Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju.

Organizator kao voditelj obrade zbirke podataka je prilikom donošenja ovih pravila uzeo u obzir potrebne mjere radi zaštite podataka te je upravo u tu svrhu određeno da sudionici mogu sudjelovati pod svojim ''nazivom-pseudonimom'' kojim se koriste na javnom Instagram profilu dok će točne osobne podatke pružiti samo pobjednici natječaja i to u tajnoj korespondenciji sa organizatorom i to samo u svrhu ranije navedenu na što svi sudionici samim sudjelovanjem daju jasnu privolu.

 

Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće davati trećim osoba te da te podatke neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim onu ovdje navedenu na koje su sudionici i dali privolu.

 

Članak 6. - Nagradni fond

 

Nagradni fond uključuje 3 poklon bona knjižara Hoću knjigu u iznosima:

 

- 500 kuna

- 200 kuna

- 100 kuna

 

Članak 7. Kriteriji odabira dobitnika

 

Nagradit će se najkreativnija fotografija po odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno tri fotografije.


U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Instagram i fanovi stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom/fotografijom u nagradnom natječaju. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.


Članak 8. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

 

Odabir dobitnika nagrada izvršit će se u roku od tjedan dana od završetka natječaja. Odabiriće se obavljati u sjedištu Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

 

Članak 9. - Objava rezultata nagradnog natječaja

 

Po odabiru dobitne fotografije Organizator će u posebnoj objavi na Instagramu najkasnije 72 sata nakon završetka natječaja sudionike obavijestiti o pobjedniku, a samog pobjednika direktnom porukom putem Instagrama informirati o načinu preuzimanja nagrade.

Dobitnik je sukladno zaprimljenim uputama u svrhu dostave nagrade dužan Organizatoru unutar tri dana od dobivanja poruke dostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon i e-mail adresu) na e-mail adresu voditeljice marketinga Hoću knjigu: sanja.srdic@hocuknjigu.hr.

 

Članak 10. - Način i rok preuzimanja nagrada

 

Preuzimanje nagrada dogovorit će se s dobitnicima putem e-mail razmjene nakon javljanja dobitnika na email adresu:. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.

 

Članak 11. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

 

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 6.2.2020. na web stranici Hoću knjigu.

 

Članak 12. - Rješavanje spora

 

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Uhvati ljetno na djelu” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Članak 13. - Pravila nagradnog natječaja

 

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook/Instagram stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

 Organizator zadržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u Instagram natječaju.


Članak 14. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja

 

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.

 

Zagreb, 6.2.2020. g. HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb

 

*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim u svrhu predviđenu pravilima natječaja.

 

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?