Image alt text

Ponovo otvaramo Hoću knjigu Tower centar Rijeka

28.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Najpopularnije riječko knjiško utočište otvara se 2.5.

Dragi Riječani i Riječanke, u utorak 2.5.2023. ponovo otvaramo vrata vaše omiljene knjižare!

U samo dva mjeseca uspjeli smo potpuno preobraziti našu poslovnicu u Toweru. Knjige i ostali asortiman bili su sigurno uskladišteni, a marljivi su djelatnici i majstori radili na tome da se knjižara otvori već 2. svibnja.

 

Hoću knjigu Tower Rijeka - nekad
 

Moderno uređena, s daškom topline koju pruža bukvino drvo čija boja dominira ovim prostorom, Hoću knjigu knjižara željno iščekuje svoje prve posjetitelje. Iza projekta stoje arhitekti biroa Metaplan te izvođači Hercigonja dizajn, koji su napravili i posljednje tri knjižare. Na samom začelju nalazi se i atraktivna polica s TOP 10 naslovima i kutkom za čitanje uz BookTok policu, apsolutno nezaobilaznu u svim svjetskim knjižarama. Stripomani će također doći na svoje - stripovi će u preuređenoj knjižari sada zauzimati i nekoliko polica više nego u prethodnoj.
 

Hoću knjigu Tower Rijeka - tijekom renovacija
 

Hoću knjigu Tower Rijeka - sneak peek
 

A da vam ne bismo otkrili sve, najbolje je da nas posjetite i uživo vidite sve što smo vam pripremili. Naime, najbrže kupce očekuju pokloni do isteka zaliha, a one vješte u logici i zagonetkama iščekuje i pravi mali Hoću knjigu Escape room, kroz koji možete osvojiti Hoću knjigu Book Box kao glavnu nagradu i čak 19 utješnih nagrada. Naravno, tu je i dobar stari Mjesec trilera i krimića, zahvaljujući kojem će brojni misteriozni naslovi biti sniženi.

Ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti preuređeni Hoću knjigu već 2. svibnja te se uvjeriti kako je dovoljno reći samo "hoću knjigu" da se nađete u jednom posve posebnom svijetu, gdje se susreću mašta i stvarnost, beletristika i publicistika, mange i memorabilija, škola i zabava.

Vidimo se uskoro!


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?