Image alt text

Po najljepšu školsku torbu u novu knjižaru Hoću knjigu u City Centar one East

03.06.2022.
Piše: Hoću knjigu

Hoću knjigu je pripremio zanimljiv program uz nezaobilazno TORBIRANJE, u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Konačno smo ponovno uživo skupa u nezaobilaznom TORBIRANJU, reviji školskih torbi u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu! Cilj našeg druženja je isti - informirati i podsjetiti roditelje o važnosti pravilnog odabira školske torbe, te ih upoznati s asortimanom školskih torbi u ponudi knjižarskog lanca Hoću knjigu! Ovisno o željama i fizičkoj predispoziciji djeteta, važno je znati izabrati pravu torbu s ciljem zdravijeg i kvalitetnijeg života djeteta. Ne smijemo zaboraviti koliko je teška školska torba i kakve zdravstvene probleme može uzrokovati našim najmlađima.


Stvorimo nove uspomene!

Pokažimo roditeljima koje sve talente njihova djeca nose u sebi i koliko su oni mali, a u stvari veliki. Kroz igru i animaciju zabavimo se zajedno na TORBIRANJU i stvarajmo zajedno uspomene u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!


Na likovnoj radionici pod nazivom "Mašta može svašta" vaši klinci mogu izraditi leptire, posude za olovke i školski pribor, kreirati i oslikati svoj predložak rasporeda sati! Na radionici „Mali modni dizajneri“, djeca će imati priliku dizajnirati svoju vrećicu za školske šlapice uz pomoć flomastera za tekstil. Djeca mogu zaigrati i igru iz naše mladosti – poznatu kao „školicu“, a čeka ih i kviz pitanje iz školskih predmeta uz priliku da osvoje poklone iz Hoću knjigu!


Ali to nije sve!


Prijavite svoje princeze, ali i prinčeve da postanu modeli na jedan dan. Prvih deset prijavljenih "dječjih modela“, uz stručno vodstvo "ekipe" iz dječje modne agencije Fashion Team Kids, proći će cijeli proces priprema/edukacije kako postati pravi mali model. Na dan revije, odradit će malu modnu školu i vježbati koreografiju od 14.00 do 16.00 sati te nastupiti na završnoj reviji u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa.

Za uspomenu, dobiti će profesionalne fotografije, ali i poklon  - upis na prvi stupanj tečaja modne agencije Fashion Team Kids.

Svoje klince i klinceze možete prijaviti  za reviju na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1sX9ObYRoTtYU_8yI3KztdMIjyxWlUVv9lKGXIjKjVMU/edit?ts=62962367


Vidimo se u City Center one East!

Detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu.


Program 4. lipnja 2022.

11.00 h početak programa

11.30 h panel „Školske priče“ – sudjeluju: magistrica kineziologije Željka Damjanić, Ana Bertić – teen pjevačica i Danica Šojat iz Hoću knjigu

12.00 h Revija školskih torbi

12.30 h Nastup teen zvijezde Ane Bertić

13.00 h Mađioničarski show Vladimira Štimca

14.00 h Mala modna škola

16.30 h Školski kviz

17.00 h Revija školskih torbi


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje