Image alt text

Petak kada sam postala lijepa party

17.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

Pridruži nam se 3.3. na najzabavnijem ljetnom partyju usred zime

Pripremi suncobran, kremu za sunčanje i lepezu, jer u želji da što prije dočekamo ljeto, Hoću knjigu organizira tematski ljetni party usred zime! Ovih dana u nekoliko gradova diljem Hrvatske sakrit ćemo najnoviju knjigu Ljeto kada sam postala lijepa koja nam je konačno došla u hrvatskom izdanju. Po ovom velikom hitu nedavno je snimljena i popularna serija, a uz knjigu ćete naći i Borboleta narukvicu, kao i ekskluzivnu pozivnicu na event. Kako biste saznali gdje se skrivaju ove pozivnice, pratite aktivno ovih dana Hoću knjigu TiktokInstagram.
 


Svi koji se neće okušati u ovom lovu na poklone svoj dolazak mogu potvrditi online putem ovog linka, a prvih 50 prijavljenih dočekat će poklon dobrodošlice s malim iznenađenjima powered by Borboleta.
 
Ljetni party u Megastoreu održat će se u petak 3.3. u 19 sati, a društvo će nam praviti Tiktok influenceri Mia Miškulin, Karla Lucija MijatovićDario Marčac, s kojima ćete se moći fotkati i družiti. Osim toga, nekoliko isječaka iz knjige pročitat će nam popularni mladi glumci, a zabavit ćemo se uz osvježavajuće bezalkoholne koktele, profesionalne makeup artiste i brojna atraktivna iznenađenja.


Pridruži nam se u Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7), dođi na Petak kada sam postala lijepa party i osjeti dašak ljeta usred zime!

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?