Image alt text

Petak kada sam postala lijepa party

17.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

Pridruži nam se 3.3. na najzabavnijem ljetnom partyju usred zime

Pripremi suncobran, kremu za sunčanje i lepezu, jer u želji da što prije dočekamo ljeto, Hoću knjigu organizira tematski ljetni party usred zime! Ovih dana u nekoliko gradova diljem Hrvatske sakrit ćemo najnoviju knjigu Ljeto kada sam postala lijepa koja nam je konačno došla u hrvatskom izdanju. Po ovom velikom hitu nedavno je snimljena i popularna serija, a uz knjigu ćete naći i Borboleta narukvicu, kao i ekskluzivnu pozivnicu na event. Kako biste saznali gdje se skrivaju ove pozivnice, pratite aktivno ovih dana Hoću knjigu TiktokInstagram.
 


Svi koji se neće okušati u ovom lovu na poklone svoj dolazak mogu potvrditi online putem ovog linka, a prvih 50 prijavljenih dočekat će poklon dobrodošlice s malim iznenađenjima powered by Borboleta.
 
Ljetni party u Megastoreu održat će se u petak 3.3. u 19 sati, a društvo će nam praviti Tiktok influenceri Mia Miškulin, Karla Lucija MijatovićDario Marčac, s kojima ćete se moći fotkati i družiti. Osim toga, nekoliko isječaka iz knjige pročitat će nam popularni mladi glumci, a zabavit ćemo se uz osvježavajuće bezalkoholne koktele, profesionalne makeup artiste i brojna atraktivna iznenađenja.


Pridruži nam se u Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7), dođi na Petak kada sam postala lijepa party i osjeti dašak ljeta usred zime!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje