Image alt text

Otvorili smo novu knjižaru u Splitu

28.6.2024.

Piše: Hoću knjigu

Svi morski knjigoljupci konačno su dočekali ono čemu se vesele i o čemu se šuška već mjesecima na društvenim mrežama - u petak 28.6. otvorili smo još jednu knjižaru, ovoga puta u City Centeru One Split. Za grad koji ima čak dva Hoću knjigu knjiška kluba u jednoj knjižari sad imamo i dvije knjižare!

Ovim smo otvorenjem prešli broj od 10 knjižara, a nakon njega očekuje vas i još jedna poslastica u samom centru grada Zagreba. 


Hoću knjigu City Center One Split prostire se na 262 kvadrata, a dizajnirana je kao pravi raj za knjiške moljce - od kutka za čitanje, Top 10 police gdje se nalaze najprodavaniji naslovi i omiljeni hitovi, pa sve do polica prepunih bestselera, klasika, igračaka i memorabilije.


Povodom otvorenja nagradit ćemo prvih 100 kupaca koji će na poklon dobiti vrećicu Barcaffe kave i gratis knjigu, a za sve račune iznad 60 eura dijelimo našu posebnu limited edition rođendansku Knjiški moljac vrećicu i veliku Barcaffe kavu. Pokloni se dijele do isteka zaliha.


Ako nam se kojim slučajem ne možete pridružiti na samom otvorenju, dan nakon, u subotu 29.6. održat ćemo i radionicu Torbiranja! Radionica će trajati od 17 do 20 sati, a pozvani su i djeca i roditelji. Djeca će uživati na prvoj (u nizu mnogih budućih) POSCA radionici gdje će ukrašavati svoje nove torbe za tjelesni, pisati školske odluke od kojih će najbolja biti nagrađena poklon paketom i sami dizajnirati omote svojih udžbenika. Svim sudionicima Torbiranja na poklon djelimo prekrasne Apli puzzle (do isteka zaliha).


Za to će vrijeme roditelji moći saznati kako odabrati savršenu školsku torbu i poslušati panel Kako učiti? Je li vaše dijete auditivni ili vizualni tip i kako to prepoznati?


Vidimo se u našoj novoj knjižari!NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje