Image alt text

Otvara se Hoću knjigu Pula

23.11.2023.

Piše: Hoću knjigu

Ako već niste vidjeli lik princeze kako krije ulaz u carstvo knjiga ili čuli glasine na društvenim mrežama, onda će vas ova novost iznenaditi i razveseliti - Hoću knjigu dolazi u Pulu!


Nakon šest godina rada i deset uspješnih knjižara, Hoću knjigu odlučio je preći tu okruglu brojku i otvoriti novu knjižaru. Novi raj za knjiške moljce smjestit će se u Max City centru u Puli (Stoja 14A), na prvome katu, a službeno otvorenje je 1. prosinca.


"Iako je to već povelik broj poslovnica, nije nam u cilju imati najveći broj knjižara, ali zato želimo da one budu najljepše, najkvalitetnije i najbogatije ponudom", moto je Matije Fojsa, direktora našeg knjižarskog lanca. Osim prekrasnog i modernog uređenja knjižare i knjiškog kuta, za što su zaslužni arhitekti iz Metaplana, ovih 218 novouređenih kvadrata smjesti će i bogatu ponudu novih i popularnih nalova, klasika, memorabilije, igračaka za djecu i društvenih igara. Osim same knjižare kao iznenađenja za istarsku publiku, Hoću knjigu vam sprema i višednevni atraktivni program povodom otvorenja. Vrata knjižare službeno se otvaraju u petak 1. prosinca u 9 sati, a prve kupce očekuju mali poklon paketi - od knjiga koje su omogućili naši partneri izdavači, vrećica Barcaffe cappuccina koji s netom kupljenom knjigom čini savršen jesensko-zimski duo, Flixbus kupona, pa do Pilog G2 rolera za sve buduće knjiške citate i želje. Pokloni se dijele do isteka zaliha, a ako netko slučajno sretne naše vesele knjiške hdače u gradu, dobit će letak za otvorenje s najavom programa i 10% popusta na kupovinu (na sav asortiman osim stručne literature, udžbenika i Book Boxa).


Čitav program trajat će sedam dana nakon otvorenja, pa vas tako očekuje:


  • PETAK, 1.12. 19:00-21:00: Hoću Kotigu! kviz s poznatim lovcem Deanom Kotigom, na koji smo primili 10 timova, jer mjesta u knjižari je malo. Ali za sve koji se nisu uspjeli prijaviti - Deana Kotigu i dalje možete slušati i gledati, ili ga pokušati nagovoriti na selfie!
  • SUBOTA, 2.12., 18:00-19:30: Poezija na Stelin način: druženje s autoricom Stelom Cavrić (lokalna spisateljica i autorica inspirativne knjige Kad duša priča, svijet šuti, koja će taj dan biti na promotivnom sniženju)
  • PONEDJELJAK, 4.12., čitav dan: Escape room za odrasle (gdje svi mogu sudjelovati u bilo kojem trenutku i nemaju vremenskog ograničenja, a zagonetke su prilagođene ograničenjima knjižare)
  • UTORAK, 5.12., od 18 do 19 sati: Božićna pisma - dječja radionica, gdje će djeca moći pisati svoje božićne želje ili crtati čestitke Connect blister bojicama
  • SRIJEDA, 6.12., od 19 do 21 sat: večer uz društvene igre, ako ste se ikad htjeli posvađati s prijateljima ili rodbinom ujavnosti zbog Monopolyja
  • ČETVRTAK, 7.12., čitav dan: Escape room za djecu, vizualna i lakša varijanta, uz dašak Božića (za mlađe od 10 godina preporučuje se pomoć odraslih)
  • PETAK 8.12., od 19 do 21 sat: Mini noć Harryja Pottera, gdje ćemo rekreirati dvije najpopularnije radionice s ovogodišnje Noći Harryja Pottera, izradu čarobnih štapića i srkb za magična stvorenja, a moći ćete se slikati i u plaštu nevidljivosti
  • SUBOTA 9.12., od 11 do 12 sati: POSCA božićna radionica, sa svima omiljenim Posca markerimaSve su aktivnosti besplatne, a prijave su potrebne isključivo za kviz povodom otvorenja. 

Za dječje aktivnosti preporučuje se dob između 5 i 10 godina, ali za zalutale mališane bit će spremne i razne slagalice, puzzle i bojanke. Sve dječje radionice vodit će zabavni i stručni animatori Žutog kišobrana. Na nekim aktivnostima očekuju vas i pokloni iznenađenja, a čitavo vrijeme trajat će i online natječaj gdje se svi posjetitelji mogu uslikati u novootvorenoj knjižari, označiti Hoću knjigu i možda osvojiti nagrade!


Image alt text

Hoću Kotigu - kviz općeg znanja

POPUNJENO

Image alt text

Druženje s autoricom Stelom Cavrić

Hoću knjigu Max City, Pula

Image alt text

Escape room

Za odrasle

Hoću knjigu Max City, Pula

Image alt text

Dječja božićna radionica

5-10 godina

Hoću knjigu Max City, Pula

Image alt text

Večer društvenih igara

Za odrasle

Hoću knjigu Max City, Pula

Image alt text

Dječji Escape room

10+ godina (mlađi uz pomoć odraslih)

Hoću knjigu Max City, Pula

Image alt text

Noć Harryja Pottera

Izrada čarobnih štapića

Skrb za magična stvorenja


Hoću knjigu Max City, Pula

Image alt text

Božićna POSCA radionica

5-10 godina

Hoću knjigu Max City, Pula

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje