Image alt text

Novo Kreativno poglavlje u Hoću knjigu

12.12.2022.
Piše: Hoću knjigu

Za sve kreativne pratitelje

Hoću knjigu Youtube kanal dobio je novu prinovu – emisiju Kreativno poglavlje, pod vodstvom Danice Šojat. Ako ste ikad posjetili zagrebački Megastore i ostali zapanjeni savršenim skladom boja, oblika i proizvoda, sad znate koji maštoviti um stoji iza toga. Ponekad nama smrtnicima nije lako uskladiti boje ni u vlastitom domu, ali Daničino vješto oko to čini već godinama s preko pet tisuća artikala.Prva epizoda ove najnovije emisije već je vani, a što je idealnije u ovo predbožićno doba nego umjetnost savršenog zamatanja poklona? Svi više-manje možemo zamotati knjigu ili neki drugi zahvalan oblik, ali što kad želimo otići korak dalje i dati svojem poklonu posebnu notu? U samo osam minuta s Danicom ćete naučiti savršeno omotati poklon, sakriti nepravilnosti i dodati brojne kreativne elemente koji će vaš dar učiniti jednako spektakularnim izvana, kao i iznutra.


Pratite naš Youtube kanal kako biste naučili još štošta toga uz Danicu, iznenadite svoje najbliže za Božić, a što vas dalje čeka s našom voljenom knjižarkom, saznat ćete s vremenom. Kako bi naša nova voditeljica rekla – idemo kamo nas kreativnost i mašta odvedu! 


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje