Image alt text

Novo Kreativno poglavlje u Hoću knjigu

12.12.2022.
Piše: Hoću knjigu

Za sve kreativne pratitelje

Hoću knjigu Youtube kanal dobio je novu prinovu – emisiju Kreativno poglavlje, pod vodstvom Danice Šojat. Ako ste ikad posjetili zagrebački Megastore i ostali zapanjeni savršenim skladom boja, oblika i proizvoda, sad znate koji maštoviti um stoji iza toga. Ponekad nama smrtnicima nije lako uskladiti boje ni u vlastitom domu, ali Daničino vješto oko to čini već godinama s preko pet tisuća artikala.Prva epizoda ove najnovije emisije već je vani, a što je idealnije u ovo predbožićno doba nego umjetnost savršenog zamatanja poklona? Svi više-manje možemo zamotati knjigu ili neki drugi zahvalan oblik, ali što kad želimo otići korak dalje i dati svojem poklonu posebnu notu? U samo osam minuta s Danicom ćete naučiti savršeno omotati poklon, sakriti nepravilnosti i dodati brojne kreativne elemente koji će vaš dar učiniti jednako spektakularnim izvana, kao i iznutra.


Pratite naš Youtube kanal kako biste naučili još štošta toga uz Danicu, iznenadite svoje najbliže za Božić, a što vas dalje čeka s našom voljenom knjižarkom, saznat ćete s vremenom. Kako bi naša nova voditeljica rekla – idemo kamo nas kreativnost i mašta odvedu! 


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?