Image alt text

Nova subota - nova radionica!

01.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

I ove subote Hoću knjigu Megastore održat će kreativnu radionicu za djecu, ovaj put povodom nadolazećeg Valentinova

U subotu, 4.2.2023. u 11 sati Hoću knjigu Megastore i naša voditeljica Maja održat će još jednu dječju radionicu za male umjetnike.

Kako bismo potaknuli kreativnost i razvoj brojnih drugih vještina kod djece, svake prve subote u mjesecu Megastore organizira dječje radionice u trajanju od dva sata, s brojnim temama i tehnikama crtanja/slikanja/izrade umjetnosti. Kao što svi znamo, dječju maštu ne treba sputavati, pa su te teme samo smjernica, a vaše dijete može izraziti svoju kreativnost na koji god način želi, i crtati što god mu u tom trenutku padne na pamet. Uz stručno vodstvo i nepresušnu zalihu umjetničkog pribora, kod nas možete ponekad naći i slatkiše, sokiće i brojne šarene slikovnice. 

Uz praktičan dio, djeci se nastoji pročitati i pokoja priča kako bi se kod njih poticala želja za čitanjem i učenjem, a slikovnice mogu biti vezane uz temu slikovnice, ili bilo što iz našeg asortimana što vaše dijete poželi pročitati.

Veljača je mjesec ljubavi, a vaši će mališani ovaj put moći pokazati ljubav svojim simpatijama, prijateljima, prijateljicama i članovima obitelji kroz tematske čestitke i razne maštovite tvorevine.


Pridružite nam se i vi i zaronite u svijet mašte zajedno sa svojim najmlađima.


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?