Image alt text

Nova subota - nova radionica!

01.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

I ove subote Hoću knjigu Megastore održat će kreativnu radionicu za djecu, ovaj put povodom nadolazećeg Valentinova

U subotu, 4.2.2023. u 11 sati Hoću knjigu Megastore i naša voditeljica Maja održat će još jednu dječju radionicu za male umjetnike.

Kako bismo potaknuli kreativnost i razvoj brojnih drugih vještina kod djece, svake prve subote u mjesecu Megastore organizira dječje radionice u trajanju od dva sata, s brojnim temama i tehnikama crtanja/slikanja/izrade umjetnosti. Kao što svi znamo, dječju maštu ne treba sputavati, pa su te teme samo smjernica, a vaše dijete može izraziti svoju kreativnost na koji god način želi, i crtati što god mu u tom trenutku padne na pamet. Uz stručno vodstvo i nepresušnu zalihu umjetničkog pribora, kod nas možete ponekad naći i slatkiše, sokiće i brojne šarene slikovnice. 

Uz praktičan dio, djeci se nastoji pročitati i pokoja priča kako bi se kod njih poticala želja za čitanjem i učenjem, a slikovnice mogu biti vezane uz temu slikovnice, ili bilo što iz našeg asortimana što vaše dijete poželi pročitati.

Veljača je mjesec ljubavi, a vaši će mališani ovaj put moći pokazati ljubav svojim simpatijama, prijateljima, prijateljicama i članovima obitelji kroz tematske čestitke i razne maštovite tvorevine.


Pridružite nam se i vi i zaronite u svijet mašte zajedno sa svojim najmlađima.


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje