Image alt text

Noć Harryja Pottera: galerija i natječaj

17.10.2023.

Piše: Hoću knjigu

Ove godine Noć Harryja Pottera dočekali smo u dosad najbogatijem i najatraktivnijem izdanju, s programom u svih deset knjižara diljem Hrvatske. Od dječjih radionica izrade čarobnih štapića, preko Harry Potter kvizova, pa sve do leta na metli, osigurali smo svim fanovima ovog čarobnjaka najbolji provod dosad. Samo događanje je završilo, ali naš online foto natječaj i dalje traje, a u ovom članku donosimo vam fotografije iz svih naših knjižara. Na kraju članka čeka vas anketa, gdje imate šansu osvojiti velike Harry Potter puzzle.


Hvala svima koji su posjetili naše knjižare i aktivnosti, hvala svim suradnicima koji su sudjelovali i dali sve od sebe da ovaj događaj bude nezaboravan.


Megastore - Hogwarts

Fotograf: Saša Jungić

Arena centar - Hogsmeade

Fotograf: Mislav Udovičić

CCO West - Zabranjeni hodnik na 3. katu

Fotograf: Mislav Udovičić

CCO East - Gringotts

Fotograf: Mislav Udovičić

Supernova Garden Mall - Odaja tajni

Fotograf: Mislav Udovičić

Supernova Buzin - Hagridova koliba

Fotograf: Mislav Udovičić

Supernova Zadar - Zabranjena šuma

Fotograf: Marko Lorenzo Blaslov

Varaždin - Ormar ispod stuba

Fotograf: Martina Mežnarić

Tower Rijeka - Ministarstvo magije

Fotograf: Ivor Mažar

Joker centar - Zakutna ulica

Fotograf: Daniela Rudan Velat

Nakon ove bogate galerije fotografija dolazimo i do naše ankete, odnosno nagradnog natječaja. Pišite svoje dojmove i komentare, a najbolji i najopširniji odgovor osvojit će poklon. Anketi možete pristupiti ovdje.

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje