Image alt text

Muzza tjedan znanosti - galerija fotografija

18.4.2024.

Piše: Hoću knjigu

Završio je još jedan Muzza tjedan znanosti, a mi smo više nego ikad prepuni dojmova, pozitivne energije, šljokica i gline. Kroz tri dana družili smo se i zabavili s velikim brojem djece, naučili svašta novo i još jednom dokazali da je znanost zabavna, dostupna svima i da uspješno odgajamo nove generacije ljubitelja knjige.

Na Hoću knjigu štandu mogli su se naći brojni naslovi, igračke i setovi znanstvene tematike posvećeni isključivo našim mališanima, imali smo spreman kutak za igranje gdje su roditelji mogli nakratko sjesti s djecom, odmoriti i podružiti se, a  na našim radionicama tražilo se mjesto više.Fotografije: Mislav Udovičić

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje