Image alt text

Moguće poteškoće zbog prelaska na euro

31.12.2022.
Piše: Hoću knjigu

VAŽNO! Mijenjamo kune u eure te očekujemo privremene poteškoće kod naručivanja te kod kartičnog plaćanja.

Očekujemo privremene poteškoće pri naručivanju na 01.01.2023. zbog promjene valute te vezanih radnji za navedenu promjenu.
 
Također sustav kartične naplate će raditi ograničeno zbog istih promjena već od 22:00 na 31.12.2022. Ovisno o banci navedeni problemi mogu potrajati sve do 03.01.2023.
 
Ostali načini plaćanja bi trebali normalno raditi već sredinom prvog dana u novoj 2023. godini.
 
Hoću knjigu tim Vam želi sve najbolje u novoj 2023. godini.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje