Image alt text

Mjesec stripa u Hoću knjigu

07.09.2023.

Piše: Hoću knjigu

Ovog rujna slavimo mjesec stripa i strane knjige i, osim prigodnih sniženja koja vas čekaju na našoj stranici i u knjižarama, pripremili smo vam i novu aktivnost. Prošlih smo mjeseci održali razne knjiške potrage i u svakoj su knjižari najbolji tragači imali priliku osvojiti nagrade, a ovaj vas mjesec čeka nešto malo drugačije. 


U subotu, 16. rujna u svim našim knjižarama održat ćemo zajedničku izradu stripa. Vaš je zadatak da tijekom dana posjetite svoju najbližu knjižaru, na blagajni zatražite predložak za strip i ispunite jednu kućicu. Možda ćete biti prvi i morati započeti neku priču, a možda ćete biti među zadnjima i imati čitav razrađen strip pred sobom. Kako god bilo, na vama je da nacrtate/napišete nešto u prvu praznu kućicu i predate papir natrag na blagajni. Na poleđini papira nalazi se dio gdje možete zapisati svoj kontakt (mail adresu), gotove stripove knjižare će prikupiti i poslati, a mi ćemo onda odabrati najbolji strip.


KNJIŽARA

RADNO VRIJEME 16.9.2023.

Megastore, Bogovićeva 7
8:00-17:00
Arena centar
9:00-21:00
CCO West
9:00-21:00
CCO East
9:00-21:00
Supernova Garden Mall
9:00-21:00
Supernova Buzin
9:00-21:00
Joker Split
9:00-21:00
Supernova Zadar
9:00-21:00
Tower Rijeka
9:00-21:00
Varaždin, Gajeva 17
8:00-14:00


Svi koji su sudjelovali u pobjedničkom stripu (10 crtača) osvojit će knjigu na poklon, koju će nakon što ih kontaktiramo moći pokupiti u svojoj knjižari. Sve ćemo (potpune) stripove objaviti na našem blogu i društvenim mrežama, kako biste saznali koji je grad, odnosno knjižara, stvorio najbolji strip. Budite kreativni, šaljivi, maštoviti i, najbitnije, zabavite se u procesu!


A ovako se Uprava Hoću knjigu snašla u zadatku:

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje