Image alt text

Mali ali veliki - dobrotvorna promocija knjige

26.01.2023.
Piše: Hoću knjigu

Oni su mali ali veliki: maleni autori iz čitave Hrvatske pomažu obnovi petrinjske knjižnice i uče nas što je talent

Večeras u 19 sati u Hoću knjigu Megastore knjižnici održat će se dobrotvorna promocija knjige Mali ali veliki.

Riječ je o knjizi koju potpisuje šezdesetero djece iz čitave Hrvatske, a cilj im je donacijama pomoći u obnovi dječjeg odjela petrinjske knjižnice koja je stradala u potresu.

Knjiga sadrži brojne ilustracije, priče i pjesme te pokazuje dječju kreativnost i maštu u punom sjaju. Glavna tema joj je talent koji mijenja svijet.
"To je poruka koju sam željela poslati svoj djeci koja su stvarala ovu knjigu i svoj djeci koja će s njom doći u doticaj [...] Ovo je poruka za sve nas velike koji imamo dužnost prenijeti malenima poruku o njihovoj vrijednosti, o tome da u njihovim rukama leže dobra rješenja, a u glavama briljantne ideje, da imaju moć za promjene, konkretne korake i pozitivne pomake" kaže Tina Primorac, voditeljica projekta i urednica knjige.

Na događaju će se moći kupiti knjiga po cijeni od € 27 putem QR koda, a čitav prihod ide knjižnici u Petrinji. Osim fizičkog primjerka, knjigu se može nabaviti i u elektroničkom obliku uz donaciju od € 7.

Projekt su popratili i brojni mediji, a sve detalje, izgled knjige i informacije o budućim promocijama i zajedničkom dobrotvornom cilju možete naći na ovoj poveznici.NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje