Image alt text

Mali ali veliki - dobrotvorna promocija knjige

26.01.2023.
Piše: Hoću knjigu

Oni su mali ali veliki: maleni autori iz čitave Hrvatske pomažu obnovi petrinjske knjižnice i uče nas što je talent

Večeras u 19 sati u Hoću knjigu Megastore knjižnici održat će se dobrotvorna promocija knjige Mali ali veliki.

Riječ je o knjizi koju potpisuje šezdesetero djece iz čitave Hrvatske, a cilj im je donacijama pomoći u obnovi dječjeg odjela petrinjske knjižnice koja je stradala u potresu.

Knjiga sadrži brojne ilustracije, priče i pjesme te pokazuje dječju kreativnost i maštu u punom sjaju. Glavna tema joj je talent koji mijenja svijet.
"To je poruka koju sam željela poslati svoj djeci koja su stvarala ovu knjigu i svoj djeci koja će s njom doći u doticaj [...] Ovo je poruka za sve nas velike koji imamo dužnost prenijeti malenima poruku o njihovoj vrijednosti, o tome da u njihovim rukama leže dobra rješenja, a u glavama briljantne ideje, da imaju moć za promjene, konkretne korake i pozitivne pomake" kaže Tina Primorac, voditeljica projekta i urednica knjige.

Na događaju će se moći kupiti knjiga po cijeni od € 27 putem QR koda, a čitav prihod ide knjižnici u Petrinji. Osim fizičkog primjerka, knjigu se može nabaviti i u elektroničkom obliku uz donaciju od € 7.

Projekt su popratili i brojni mediji, a sve detalje, izgled knjige i informacije o budućim promocijama i zajedničkom dobrotvornom cilju možete naći na ovoj poveznici.Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?