Image alt text

Magična večer Harryja Pottera u Hoću knjigu

07.11.2022.
Piše: Hoću knjigu

Najpoznatiji svjetski čarobnjak vratio se u Hrvatsku

Ove godine obilježavamo 25. obljetnicu izlaska prvog romana Harry Potter i kamen mudraca. Ovaj svjetski poznati serijal prodan je u više od 600 milijuna primjeraka, preveden na više od 80 jezika, a pratile su ga i iznimno uspješne filmske adaptacije.
Uz mladog čarobnjaka odrasle su čitave generacije, a od kraha Algoritma bilo je gotovo nemoguće nabaviti domaća izdanja po povoljnoj cijeni.

Ali sve se mijenja već sljedeći tjedan kad na police knjižara stiže Mozaikovo izdanje u novom ruhu, po odličnoj cijeni od 149,94 kn (€19,90). Vjerni fanovi mogu odahnuti, jer prijevod potpisuje Dubravka Petrović, koja je domaćoj publici već poznata po prijevodu posljednja četiri nastavka.

Kako bismo obilježili ovaj spektakularan događaj, Hoću knjigu 8. studenog organizira magično druženje za sve ljubitelje čarobnjačkog svijeta. U programu je čitanje prvog poglavlja u novom izdanju, s mladim glumačkim nadama hrvatskih kazališta, magična haranja po knjižarama, poklon za prvih 100 kupaca i razna slatka iznenađenja.


U svim Hoću knjigu knjižarama obilježit ćemo povratak malog čarobnjaka u velikom stilu, a detaljan program potražite na https://bit.ly/3U1rR2C.


Ali ovdje iznenađenjima nije kraj, jer svi kostimirani sudionici programa koji 8.11. objave svoju sliku iz Hoću knjigu knjižara na Instagramu uz hashtag #hocuharryjapottera i označe @hocuknjigu, sudjeluju u foto natječaju i mogu osvojiti vrijedne nagrade!


Program počinje u 19 sati; pripremite svoje čarobne štapiće i vidimo se na Harry Potter večeri!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje