Image alt text

Lov na književnost

18.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Knjiški lov za Noć knjige 2023.

Iznimno dobro poznajete domaću knjišku scenu ili se jednostavno želite okušati u zagonetkama koje smo vam pripremili za ovogodišnju Noć knjige?
Dođite nam pokazati svoje vještine u zabavnom lovu koji će se održati 21.4. u čak 9 knjižara i 4 grada (Zagreb, Zadar, Split i Varaždin).

Sve što je potrebno jest na blagajni zatražiti letak s tragovima te biti prvi koji će uspješno naći sve knjige, tragove koji se u njima nalaze i riješiti našu zagonetku.

Najbržeg tragača nagradit ćemo našim najnovijim Hoću knjigu Book boxom, a ostalih 19 tragača kao utješnu nagradu dobit će knjigu iznenađenja na poklon.

U lovu možete sudjelovati od 18 sati, a letak s tragovima možete pokupiti najkasnije u 20:30.

Knjižare u kojima se možete okušati u lovu: Arena centar, City Center One East, City Center One West, Supernova Buzin, Supernova Garden Mall, Supernova Zadar, TC Joker, Hoću knjigu Varaždin.


Sretno svim tragačima!


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje