Image alt text

Lov na književnost

18.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Knjiški lov za Noć knjige 2023.

Iznimno dobro poznajete domaću knjišku scenu ili se jednostavno želite okušati u zagonetkama koje smo vam pripremili za ovogodišnju Noć knjige?
Dođite nam pokazati svoje vještine u zabavnom lovu koji će se održati 21.4. u čak 9 knjižara i 4 grada (Zagreb, Zadar, Split i Varaždin).

Sve što je potrebno jest na blagajni zatražiti letak s tragovima te biti prvi koji će uspješno naći sve knjige, tragove koji se u njima nalaze i riješiti našu zagonetku.

Najbržeg tragača nagradit ćemo našim najnovijim Hoću knjigu Book boxom, a ostalih 19 tragača kao utješnu nagradu dobit će knjigu iznenađenja na poklon.

U lovu možete sudjelovati od 18 sati, a letak s tragovima možete pokupiti najkasnije u 20:30.

Knjižare u kojima se možete okušati u lovu: Arena centar, City Center One East, City Center One West, Supernova Buzin, Supernova Garden Mall, Supernova Zadar, TC Joker, Hoću knjigu Varaždin.


Sretno svim tragačima!


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?