Image alt text

Hoću knjigu sajamski popusti

6. studenog 2023.

Piše: Hoću knjigu

Najveći sajam knjiga u Hrvatskoj, Interliber, već godinama okuplja zaljubljenike u pisane riječi, autore, i sve one koji žude za novim knjiškim avanturama. Ova godišnja manifestacija predstavlja priliku da se dublje zaroni u svijet knjiga, otkriju novi autori i naslovi te nabave omiljena izdanja po povoljnijim cijenama. Ove godine sajam se održava na već dobro poznatom mjestu, Zagrebačkom Velesajmu (Avenija Dubrovnik 15), a Hoću knjigu kutak vas očekuje u paviljonu 6 na štandu 12B, od utorka 7. studenog pa sve do nedjelje 12. studenog. Kao i uvijek, mi ovaj sajam ne vidimo kao priliku da se oslobodimo starih izdanja i knjiga koje se slabije prodaju, već da svim ljubiteljima knjige okupljenima na jednom mjestu ponudimo najbogatiju ponudu noviteta, popularnih naslova i omiljenih žanrova po sniženim, sajamskim cijenama.


Za sve one koji nisu iz Zagreba i boje se da neće moći opremiti svoju kućnu knjižnicu, kao i uvijek pripremamo akciju Knjiga svima i svuda u svim našim knjižarama i na webu. Akcija traje koliko i sajam, pa sve sajamske popuste možete naći i u našim knjižarama i online trgovini.


Na našem knjiškom štandu očekuje vas Pilot G2 roler kao poklon za svaku kupovinu iznad 20€, letak s 10 % popusta za kupovinu u našim knjižarama i poklončić za sve koji kupe jedan od najvećih hitova ove godine - Putovanje zvano igra Marka Babića. Očekuje vas i nagradni natječaj nakon sajma koji ćemo oglasiti na našim društvenim mrežama, kao i gost iznenađenja - autor megapopularne Depre, Aleksandar Stanković, potpisivat će svoje knjige na našem štandu u petak 10.11. u 18 sati. A kako ne biste ožednili u ovoj strci i gužvi, Cockta vam je omogućila osvježavajuć napitak za svaki račun od €40.


Ako već niste isplanirali detaljan popis knjiga i nemate strogu rutu za sajam, svratite do našeg štanda gdje vas očekuju najnoviji bestseleri, strane knjige, klasici, knjige za djecu, društvene igre, memorabilija i broji drugi proizvodi po povoljnim cijenama. Ovo je idealna prilika da otkrijete nove autore, obogatite svoju kolekciju knjiga i podijelite svoju strast prema čitanju s drugima.Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje