Image alt text

Knjiga je opet mrak

13.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Noć knjige u organizaciji Hoću knjigu puca od zanimljivih događanja

Knjigoljupci obično imaju puno razloga za veselje, primjerice, kada se objavi neka nova i zanimljiva knjiga, a što se u pravilu događa gotovo svaki dan. No postoje određeni dani koji se u životu jednog knjigoljupca tretiraju kao svojevrsni blagdani. Prvi takav svakako je Interliber u studenom, ali da bi preživjeli sve do studenog bitno je imati i nešto što ih podigne i za vrijeme proljetne depresije. A to je svakako – Noć knjige. I još kada Noći knjige s brojnim događanjima pridodaš akciju Knjiga svima i svuda, s brojnim sajamskim popustima, veselju jednog knjigoljupca nema kraja.

 

Hoću knjigu tradicionalno se priključio ovom knjiškom slavlju sa svojim programom, koji uključuje promocije, kvizove, lov na blago, ali i jednu dobrotvornu akciju. Što vas sve čeka ove godine pročitajte u nastavku.

 

HOĆU KNJIGU MEGASTORE 21.4. 18:00 – 19:30
Promocija knjige Žene koje previše osjećaju uz Katarzynu Kucewicz


Iz sada već poznate tvornice hitova poput Okruženi idiotima i Kako manje misliti izdavačke kuće Poetika, početkom ožujka stigla je nova knjiga obećavajućeg naslova: 'Žene koje previše osjećaju'.

Svaka se žena barem jednom u životu borila s teretom vlastitih osjećaja, kritikama i mišljenjima drugih ili pak osjećajem potpunog neuklapanja u današnjem svijetu. Za svaku od tih žena, psihologinja i psihoterapeutkinja Katarzyna Kucewicz, koja godinama radi s visokoosjetljivim osobama, u svojoj je knjizi napisala savjete kako se pobrinuti za sebe i što učiniti da biste u estrovertnom svijetu prepunom svakojakih podražaja pronašle svoj put. Kucewicz će 21. travnja gostovati u Hoću knjigu Megastoreu u sklopu Noći knjige.

Fotka-katarina-Preosjetljiva.jpegKatarzyna Kucewicz dolazi u Hoću knjigu Megastore za Noć knjige
 
20:30 – 22:00 Knjiški kviz s Deanom Kotigom
Vrijeme je za najnovije izdanje Hoću kviza! Ovoga puta testiramo vaše opće literaturno znanje, a majstor od pitanja (a i vođenja) je najpoznatiji influencer i opasan lovac Dean Kotiga.
Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 3 EUR po osobi, plaća se na blagajni, a donosi vam jedno piće i grickalice, kao i mogućnost za osvajanje bogatih nagrada + sudjelovanje u tomboli. U timu može biti 3-5 osoba, a sve prijavljene timove molimo da se u slučaju otkazivanja što prije jave kako bismo primili nove timove. Broj timova je ograničen, stoga se što prije prijavite na: https://forms.gle/dFLMrHU8om82E87v5!

hk_1920x1280_20200206_harry_potter-136.jpgHoću kviz 2018. godine
 
22.4. 11:00  – 13:00 Knjiški piknik uz Pet prijatelja
Jedan od najpoznatijih dječjih serijala prije koju godinu dobio je novo ruho u izdanju izdavačke kuće Plava krava. Prošli su dani kada je trebalo svakodnevno pratiti Njuškalo i antikvarijate u potrazi za dijelovima koji nedostaju, jer sada cijeli serijal u novom prijevodu i s novim naslovnicama možete nabaviti u osuvremenjenoj verziji. U čast ovog grandioznog poduhvata Hoću knjigu organizira pravi knjiški piknik, sa sokom od đumbira, ukusnim sendvičima i keksima, pravim border colliejem imena Kasia koja će nam sa svojom prijateljicom Karlom pokazati najzanimljivije trikove u maniri Timmyja, POSCA radionicom te predavanjem Saveza izviđača o boravku u prirodi. Ponesite svoju dekicu i pridružite nam se!
 
G12A8161.jpgLjetno druženje iz ožujka uz knjigu Ljeto kada sam postala lijepa
 
OSTALE HK KNJIŽARE
(Arena centar, City Center one East, City Center one West, Supernova Buzin, Supernova Garden Mall, Supernova Zadar, TC Joker i Varaždin)
21.4. 18:00 – 20:30 Lov na blago
Mislite da dobro poznajete domaću literaturu i autore? Dođite nam to pokazati u zabavnom lovu uz koji možete osvojiti bogate nagrade. Sve što je potrebno jest na blagajni zatražiti letak sa tragovima te biti prvi koji će uspješno pronaći sve knjige i riješiti zagonetku. Najbrži tragač bit će nagrađen najnovijim Hoću knjigu Book boxom, dok će 19 ostalih tragača kao utješnu nagradu dobiti knjigu iznenađenja na poklon. Sretno u lovu!
 
IMG_0003.jpgLov na blago na otvorenom 2022.

 

Kruna ovogodišnjeg programa Knjiga je mrak u organizaciji Hoću knjigu svakako je i prekrasna dobrotvorna akcija u suradnji s udrugom Smiješak za sve i dizajnericom Klasjom Habjan, stoga nas pozorno pratite kako biste na vrijeme sudjelovali u dobrotvornoj akciji i nabavili svoju limited edition knjišku majicu.
Dotad – uživajte u programu i sajamskim popustima!


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje