Image alt text

Klasja Habjan & Hoću knjigu

21.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Dobrotvorna akcija za Noć knjige

Ove godine spremamo vam ne samo brojne aktivnosti, promocije i kvizove za Noć knjige, već i jednu posebnu dobrotvornu akciju. U suradnji s umjetnicom, dizajnericom i ilustratoricom Klasjom Habjan izradili smo limited edition majice za Noć knjige.


Sav prihod od prodaje donirat će se neprofitnoj udruzi Smiješak za sve, koja djeluje još od 2013. godine a trenutno broji više od 260 volontera. Njihov primarni cilj jest pružiti emocionalnu i duhovnu potporu najranjivijim skupinama društva kroz druženje uz knjigu, popularizirati ljubav prema čitanju i književnosti te pružiti podršku onima kojima je najteže. Udruga djeluje na brojnim lokacijama, od bolnica, domova za nezbrinutu djecu, vrtića, kao i u centrima za rehabilitaciju i obrazovanje djece i mladih s poteškoćama u razvoju.
 

Klasja Habjan
 

Majice su unisex modeli, pa samim time i najvjerojatnije veći od veličine koju inače nosite, što biste svakako trebali imati na umu prilikom kupovine. Sastav majice je 100% pamuk, a veličine idu od XS do XXL. Mogu se kupiti u svim Hoću knjigu knjižarama, a za Riječane čija je knjižara trenutno u preuređenju te sve ostale kojima naše lokacije nisu usputne, omogućili smo i kupovinu majici preko weba.

Požurite po svoj limited edition primjerak i nosite ga sa smiješkom!


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje