Image alt text

Klasja Habjan & Hoću knjigu

21.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Dobrotvorna akcija za Noć knjige

Ove godine spremamo vam ne samo brojne aktivnosti, promocije i kvizove za Noć knjige, već i jednu posebnu dobrotvornu akciju. U suradnji s umjetnicom, dizajnericom i ilustratoricom Klasjom Habjan izradili smo limited edition majice za Noć knjige.


Sav prihod od prodaje donirat će se neprofitnoj udruzi Smiješak za sve, koja djeluje još od 2013. godine a trenutno broji više od 260 volontera. Njihov primarni cilj jest pružiti emocionalnu i duhovnu potporu najranjivijim skupinama društva kroz druženje uz knjigu, popularizirati ljubav prema čitanju i književnosti te pružiti podršku onima kojima je najteže. Udruga djeluje na brojnim lokacijama, od bolnica, domova za nezbrinutu djecu, vrtića, kao i u centrima za rehabilitaciju i obrazovanje djece i mladih s poteškoćama u razvoju.
 

Klasja Habjan
 

Majice su unisex modeli, pa samim time i najvjerojatnije veći od veličine koju inače nosite, što biste svakako trebali imati na umu prilikom kupovine. Sastav majice je 100% pamuk, a veličine idu od XS do XXL. Mogu se kupiti u svim Hoću knjigu knjižarama, a za Riječane čija je knjižara trenutno u preuređenju te sve ostale kojima naše lokacije nisu usputne, omogućili smo i kupovinu majici preko weba.

Požurite po svoj limited edition primjerak i nosite ga sa smiješkom!


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?