Image alt text

IKEA Family posebne pogodnosti

10.1.2024.

Piše: Hoću knjigu

OBITELJSKI POPUST samo za članove IKEA Family kluba

Svi već znaju da se Hoću knjigu i IKEA Family vole, pa tako nastavljaju partnerstvo i u 2024. godini. Prošle smo godine zajedno održali nekoliko dječjih božićnih čitaonica u Zagrebu i Splitu, gdje su naši djelatnici, suradnici i autori djeci otkrivali čari Božića i zajedništva, a ove godine se radujemo novim projektima te nastavljamo i dalje s posebnim popustima za članove IKEA Family kluba, koje mogu ostvariti pri svakoj kupnji u Hoću knjigu knjižarama, predočenjem svoje IKEA Family klub kartice.


Uz savršeno uređenje doma uvijek ruku pod ruku ide i dobra knjiga, pa tako svim vlasnicima IKEA Family kartice dajemo 10% popusta na sav asortiman u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari.


Popusti i akcije se ne zbrajaju, a popust se odnosi na sve osim stručne literature, udžbenika i Book Boxa. Ponuda vrijedi u periodu od 1.1.2024. do 31.12.2024.

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje