Image alt text

IKEA Family posebne pogodnosti

20.01.2023.
Piše: Hoću knjigu

OBITELJSKI POPUST Samo za članove IKEA Family kluba!

Hoću knjigu i IKEA nastavljaju partnerstvo i u 2023.! Iza nas je lijepa i vrijedna suradnja u sklopu Harry Potter izložbe u Rijeci, gdje smo uz pomoć IKEA-e i njenog namještaja omogućili stanovnicima grada koji teče da pogledaju više od 500 različitih izdanja Harryja Pottera, a sada nastavljamo dalje s posebnim popustima za članove IKEA Family kluba, koje mogu ostvariti pri svakoj kupnji u Hoću knjigu knjižarama pokazivanjem IKEA Family klub kartice.

Ima li što ljepše nego se udobno smjestiti u svoju omiljenu IKEA fotelju, zgrabiti dobro štivo i uživati? U ponudi od nekoliko tisuća naslova, najvećem asortimanu školske opreme i pribora te ogromnom izboru darova, svi će lako pronaći nešto za sebe u nekoj od devet Hoću knjigu knjižara.

Svim vlasnicima IKEA Family kartice dajemo 10% popusta na sav asortiman u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari.
 
Popusti i akcije se ne zbrajaju te se popust ne odnosi na stručnu literaturu i udžbenike. Ponuda vrijedi u periodu od 1.2.2023. do 1.2.2024.

Vidimo se u knjižari!

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?