Image alt text

IKEA Family posebne pogodnosti

20.01.2023.
Piše: Hoću knjigu

OBITELJSKI POPUST Samo za članove IKEA Family kluba!

Hoću knjigu i IKEA nastavljaju partnerstvo i u 2023.! Iza nas je lijepa i vrijedna suradnja u sklopu Harry Potter izložbe u Rijeci, gdje smo uz pomoć IKEA-e i njenog namještaja omogućili stanovnicima grada koji teče da pogledaju više od 500 različitih izdanja Harryja Pottera, a sada nastavljamo dalje s posebnim popustima za članove IKEA Family kluba, koje mogu ostvariti pri svakoj kupnji u Hoću knjigu knjižarama pokazivanjem IKEA Family klub kartice.

Ima li što ljepše nego se udobno smjestiti u svoju omiljenu IKEA fotelju, zgrabiti dobro štivo i uživati? U ponudi od nekoliko tisuća naslova, najvećem asortimanu školske opreme i pribora te ogromnom izboru darova, svi će lako pronaći nešto za sebe u nekoj od devet Hoću knjigu knjižara.

Svim vlasnicima IKEA Family kartice dajemo 10% popusta na sav asortiman u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari.
 
Popusti i akcije se ne zbrajaju te se popust ne odnosi na stručnu literaturu i udžbenike. Ponuda vrijedi u periodu od 1.2.2023. do 1.2.2024.

Vidimo se u knjižari!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje