Image alt text

Hoću knjigu vas vodi na putovanje iz snova

06.07.2018.
Piše: Hoću knjigu

Vi ovo doznajete prvi! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti veliku nagradnu igru u kojoj ćemo cijelu jednu četveročlanu obitelj odvesti u najpoznatiji zabavni park na svijetu smješten u Parizu. Nagradna igra počet će sredinom kolovoza, a u njoj će moći sudjelovati svi naši vjerni kupci.

Uživate u čitanju knjiga, biranju stvarčica iz školskog ili papirničkog asortimana i općenito ne možete odoljeti svemu što vam donosi nova znanja? Vašu ljubav prema čitanju i novim informacijama odlučili smo uskoro i nagraditi!
 
Od sredine kolovoza počinje naša velika nagradna igra u kojoj ćemo jednu sretnu četveročlanu obitelj odvesti u najpoznatiji zabavni park na svijetu smješten u Parizu. Putovanje uključuje pokrivene troškove puta, smještaja i ulaznice u zabavni park!
 
Ni drugi sudionici nagradne igre neće ostati zakinuti. Sretne knjigoljupce očekuje još 10 vrijednih poklon paketa u vrijednosti od 1000 kuna te 10 paketa u vrijednosti od 500 kuna. A sve iz našeg velikog kataloga knjiga, igračaka i školskog pribora.
 
Svaka vaša kupnja iznad 150 kuna u našim knjižarama (bez obzira radi li se o knjigama, školskom priboru ili stvarčicama iz papirnice) automatski će vas kvalificirati za izvlačenje jedne od navedenih nagrada.
 
Pratite nas i čim nagradna igra krene budite prvi koji će se uključiti! 
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?