Image alt text

Hoću knjigu vas vodi na putovanje iz snova

06.07.2018.
Piše: Hoću knjigu

Vi ovo doznajete prvi! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti veliku nagradnu igru u kojoj ćemo cijelu jednu četveročlanu obitelj odvesti u najpoznatiji zabavni park na svijetu smješten u Parizu. Nagradna igra počet će sredinom kolovoza, a u njoj će moći sudjelovati svi naši vjerni kupci.

Uživate u čitanju knjiga, biranju stvarčica iz školskog ili papirničkog asortimana i općenito ne možete odoljeti svemu što vam donosi nova znanja? Vašu ljubav prema čitanju i novim informacijama odlučili smo uskoro i nagraditi!
 
Od sredine kolovoza počinje naša velika nagradna igra u kojoj ćemo jednu sretnu četveročlanu obitelj odvesti u najpoznatiji zabavni park na svijetu smješten u Parizu. Putovanje uključuje pokrivene troškove puta, smještaja i ulaznice u zabavni park!
 
Ni drugi sudionici nagradne igre neće ostati zakinuti. Sretne knjigoljupce očekuje još 10 vrijednih poklon paketa u vrijednosti od 1000 kuna te 10 paketa u vrijednosti od 500 kuna. A sve iz našeg velikog kataloga knjiga, igračaka i školskog pribora.
 
Svaka vaša kupnja iznad 150 kuna u našim knjižarama (bez obzira radi li se o knjigama, školskom priboru ili stvarčicama iz papirnice) automatski će vas kvalificirati za izvlačenje jedne od navedenih nagrada.
 
Pratite nas i čim nagradna igra krene budite prvi koji će se uključiti! 

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje