Image alt text

Hoću knjigu pokreće zadarski Book Club

06.01.2023.
Piše: Hoću knjigu

I Hoću knjigu ulazi u 2023. s novogodišnjim odlukama – više knjiga, više čitanja i više druženja

Ne bismo bili ovdje gdje jesmo da nema naše ljubavi i entuzijazma kad su u pitanju knjige. Hoću knjigu nije samo knjižarski lanac i mjesto prodaje, već i skupina knjiških moljaca koja sa svojim kupcima dijeli strast za čitanjem.

Upravo zbog toga pokrenuli smo brojne knjiške klubove na više lokacija – Varaždin, Zagreb, Rijeka i Split.

O uspješnosti ovih klubova govori upravo činjenica da su aktivni već pola našeg postojanja, a ove godine pokrećemo i novi – zadarski Book Club.

Prvi susret održat će se 27. siječnja 2023. u 19 sati u Hoću knjigu Supernova Zadar, a u ovu knjišku avanturu povest će vas book blogerica Mateja Šalov, autorica bloga Knjiga Vječna Inspiracija. Na prvom susretu upoznat ćete se s ostalim knjigoljupcima i informirati o planovima kluba te se s voditeljicom dogovoriti za prvi naslov koji ćete obrađivati tijekom sljedećeg susreta.

Kao i u svim ostalim klubovima, godišnja članarina iznosi 20 eura, članovi dobivaju i poklon-bon u istoj vrijednosti, a plaćanje je na blagajni knjižare nakon prvog susreta. Osim same članarine, dobivate i popust od 20 % na odabrane najnovije naslove.
Prijave su već krenule, a zabilježiti se možete na sljedećem linku:
https://bit.ly/bookclubzadar


Požurite s prijavama jer vas očekuju nezaboravne knjige, odlična atmosfera, pozitivna energija i brojni pokloni!


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje