Image alt text

Hoću knjigu poklon bonovi

22.03.2023.
Piše: Hoću knjigu

Pokloni dar čitanja i iznenadi svoje najdraže

Hoću knjigu osim bogatog knjiškog, darovnog i papirničkog asortimana nudi i poklon bonove, za sve one koji nemaju vremena ili ideje što pokloniti svojim prijateljima, poznanicima ili obitelji. U ponudi imamo bonove od 10, 20 i 50 eura, koje možete zatražiti na blagajnama svih naših knjižara, a vrijede godinu dana od datuma kupovine.Bon se koristi jednokratno, uz eventualnu nadoplatu u slučaju prekoračenja iznosa bona, a neiskorišteni iznos se ne vraća. 

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje