Image alt text

Hoću knjigu oko svijeta

16.07.2021.
Piše: Hoću knjigu

Na zahtjev velikog broja čitatelja, Hoću knjigu dostavlja knjige i na adrese izvan Republike Hrvatske. Za to smo pronašli najbržu i najpouzdaniju dostavu (GLS) u niz europskih zemalja, onih u koje naši čitatelji najčešće i traže dostavu.

VAŽNE NAPOMENE: 
Imajte na umu da kod dostave u zemlje regije (zemlje izvan EU) carinska i moguća ostala davanja plaća primatelj pošiljke. Zbog nove procedure slanja paketa preko Njemačke, tranzitno vrijeme je trenutno dulje od uobičajenog i može potrajati i do 20 radnih dana. Za izvoz u Srbiju, BiH..... nema izvoznog carinjenja. U ovom slučaju radi se samo uvozno carinjenje u odredišnu zemlju koje plaća primatelj paketa. Svaka pošiljka iz Hoću knjige zapakirana je tako da se proizvodi u transportu ne mogu oštetiti. Ipak, bilo bi dobro prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Nakon što prijevoznička tvrtka preuzme pošiljku, pomoću jedinstvenog broja lako je provjeriti trenutačnu lokaciju paketa na https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Cijene pronađite u tablici ispod.


Sretno čitanje!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje