Image alt text

Hoću knjigu oko svijeta

16.07.2021.
Piše: Hoću knjigu

Na zahtjev velikog broja čitatelja, Hoću knjigu dostavlja knjige i na adrese izvan Republike Hrvatske. Za to smo pronašli najbržu i najpouzdaniju dostavu (GLS) u niz europskih zemalja, onih u koje naši čitatelji najčešće i traže dostavu.

VAŽNE NAPOMENE: 
Imajte na umu da kod dostave u zemlje regije (zemlje izvan EU) carinska i moguća ostala davanja plaća primatelj pošiljke. Zbog nove procedure slanja paketa preko Njemačke, tranzitno vrijeme je trenutno dulje od uobičajenog i može potrajati i do 20 radnih dana. Za izvoz u Srbiju, BiH..... nema izvoznog carinjenja. U ovom slučaju radi se samo uvozno carinjenje u odredišnu zemlju koje plaća primatelj paketa. Svaka pošiljka iz Hoću knjige zapakirana je tako da se proizvodi u transportu ne mogu oštetiti. Ipak, bilo bi dobro prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Nakon što prijevoznička tvrtka preuzme pošiljku, pomoću jedinstvenog broja lako je provjeriti trenutačnu lokaciju paketa na https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Cijene pronađite u tablici ispod.


Sretno čitanje!

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?