Image alt text

Hoću knjigu na drugom Muzza Tjednu znanosti

09.05.2023.
Piše: Hoću knjigu

Od 19. do 21. svibnja u 10.a paviljonu Zagrebačkog Velesajma održat će se sajam znanosti za djecu i mlade

Muzza je neprofitna organizacija za popularizaciju znanosti, tehnologije, kulture i održivog razvoja društva za djecu i mlade.
Već drugu godinu zaredom organiziraju tjedan znanosti na Velesajmu u paviljonu 10.a, gdje će posjetitelji moći naučiti sve o STEM-u (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika), upoznati svoje tijelo, družiti se s robotima i saznati više o novim tehnologijama. Ove godine proširili su teme i na gospodarstvo i obnovljivu energiju i ekologiju. Prošle su godine ugostili više od 9 000 posjetitelja, a ove godine čeka vas velik broj aktivnosti za sve male buduće znanstvenike.

Posjetitelje očekuju brojne znanstvene teme kroz zanimljiva i interaktivna predavanja, radionice, seminare i eksperimente.

Glavna misija im je približiti znanost i tehnologiju djeci vrtićke dobi, osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima, na zabavan i pristupačan način.

Ove godine na Tjednu znanosti sudjeluje i Hoću knjigu, ne samo s ponudom znanstvenog asortimana za djecu i mlade, već i s brojnim radionicama.

Zajedno s partnerima Posca Singa te brojnim izdavačkim kućama, pripremili smo vam bogat program:Vidimo se 19., 20. i 21. svibnja u paviljonu 10.a na Velesajmu!


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje