Image alt text

Hoću knjigu na drugom Muzza Tjednu znanosti

09.05.2023.
Piše: Hoću knjigu

Od 19. do 21. svibnja u 10.a paviljonu Zagrebačkog Velesajma održat će se sajam znanosti za djecu i mlade

Muzza je neprofitna organizacija za popularizaciju znanosti, tehnologije, kulture i održivog razvoja društva za djecu i mlade.
Već drugu godinu zaredom organiziraju tjedan znanosti na Velesajmu u paviljonu 10.a, gdje će posjetitelji moći naučiti sve o STEM-u (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika), upoznati svoje tijelo, družiti se s robotima i saznati više o novim tehnologijama. Ove godine proširili su teme i na gospodarstvo i obnovljivu energiju i ekologiju. Prošle su godine ugostili više od 9 000 posjetitelja, a ove godine čeka vas velik broj aktivnosti za sve male buduće znanstvenike.

Posjetitelje očekuju brojne znanstvene teme kroz zanimljiva i interaktivna predavanja, radionice, seminare i eksperimente.

Glavna misija im je približiti znanost i tehnologiju djeci vrtićke dobi, osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima, na zabavan i pristupačan način.

Ove godine na Tjednu znanosti sudjeluje i Hoću knjigu, ne samo s ponudom znanstvenog asortimana za djecu i mlade, već i s brojnim radionicama.

Zajedno s partnerima Posca Singa te brojnim izdavačkim kućama, pripremili smo vam bogat program:Vidimo se 19., 20. i 21. svibnja u paviljonu 10.a na Velesajmu!


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?