Image alt text

Hoću knjigu & Femme Station veliki nagradni natječaj

19.1.2024.

Piše: Hoću knjigu

Svi već znamo da u novoj godini postajemo bolje osobe, okrećemo novi list i krećemo s novim životom. Gomilaju se ideje, obećanja i planovi, 1.1. se upisujemo u teretanu i iz korijena mijenjamo sve svoje životne navike. Ali jednako tako znamo da smo samo ljudi, da je navike mijenjati teško, i da velik dio planova i obećanja otpadne već u početku. S ovim nagradnim natječajem odlučili smo prigrliti tu svoju kaotičnu stranu, i od vas želimo da nas nasmijete, budete iskreni, možda nas čak i iznenadite.


Nakon uspješne prošlogodišnje suradnje s Femme Stationom, velikim sad već poznatim plesnim natjecanjem koje pruža podršku ženama u sportu i kulturi, odlučili smo nastaviti suradnju i s veseljem najavljujemo novi Femme Station vol. 6 koji će se i ove godine održati u Tvornici kulture 31. svibnja 2024.


Ovaj zajednički nagradni natječaj objedinjuje čak dvije platforme - Instagram i Facebook, ali pobjednik će biti samo jedan. Od 19.1. pa sve do 26.1. na obje društvene mreže možete nam ostavljati komentare, mi ćemo ih pozorno pratiti i proglasiti najzabavniji i najkreativniji.

Nagrade su iznimno bogate te uključuju:
Kako osvojiti paket?

Da biste osvojili ovaj bogat i raznovrstan paket, morate lajkati objavu na društvenoj mreži na kojoj ste odlučili sudjelovati, označiti jednog prijatelja kojeg biste poveli na tečaj plesa (i vi i prijatelj morate pratiti @hocuknjigu i @femme_station_) te u komentaru kratko napisati koja je vaša novogodišnja odluka koju ste već pregazili, ili znate da ćete uskoro, no uz humorističnu notu. Ne morate sudjelovati na obje mreže, biramo samo jedan komentar ali jednako gledamo na njih sve, više komentara neće vam garantirati pobjedu, ali zato vaš humor i kreativnost hoće.


Sudjelovati mogu samo fanovi @hocuknjigu i @femme_station_ s područja RH od 19.1. do 26.1. Pobjednika ćemo objaviti u ovome članku nakon završetka natječaja.


Image alt text

Natječaj na Instagramu

Image alt text

Natječaj na Facebooku

Pobjednica natječaja je Ana Kokolić.


Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje