Image alt text

Hoću knjigu Book box - Sve što ste htjeli znati

29.01.2022.
Piše: Hoću knjigu

Hoću knjigu Book box najdraža je kutija svih knjigoljubaca, no za one koji će tek postati ljubitelji ovog paketa ispod dijelimo sve relevantne informacije, kao i pravila nagradnog natječaja u kojem možete osvojiti jedan Book box svakog mjeseca!

1.  Što je Hoću knjigu Book box?


Hoću knjigu Book box (pretplatni) je paket u kojem korisnici koji su se pretplatili za cijenu od 33,05 eura dobivaju hit naslov po odabiru Hoću knjigu tima, kao i minimalno 4 popratnih artikala koji imaju veze s naslovom, tematikom ili naslovnicom odabrane knjige.

Postoje dvije vrste paketa – Tajanstveni i Otvoreni.


Tajanstveni paket dostupan je svaka dva mjeseca (siječanj, ožujak, svibanj, srpanj, rujan i studeni) te ga je potrebno unaprijed naručiti u knjižari ili na Hoću knjigu webshopu do 15. u mjesecu u kojem je ovaj paket aktualan. Sastavnice ovog Book boxa su tajne, a ono što kupac može odabrati je žanr – ljubavni, SF/Fantasy ili Triler/krimi. Ovaj se Book box isporučuje krajem mjeseca u kojem je aktualan.


Otvoreni paket također je dostupan svaka dva mjeseca (veljača, travanj, lipanj, kolovoz, listopad i prosinac) te ga je moguće kupiti na licu mjesta u knjižari, pri čemu ga kupac dobiva odmah, i na Hoću knjigu webshopu, pri čemu za dostavu vrijedi standardni rok za dostavu. Sastavnice ovog Book boxa su javne.

 

2. Koja je cijena Book boxa?


Cijena jednokratnog Book boxa iznosi 33,05 eura, a u nju je uključeno:

- knjiga

- popratni artikli (3-5 poklona u kutiji)

- pakiranje

- dostava

 

Cijena pretplate iznosi:

- 96,09 eura za pretplatu od 6 mjeseci, odnosno 3 Book box paketa

- 185,68 eura za pretplatu od 12 mjeseci, odnosno 6 Book Box paketa.

 

Pretplatiti se može isključivo na Tajanstveni Book box.

 

3. Kako mogu kupiti Book box?


I Otvoreni Book box i Tajanstveni Book box možete kupiti putem webshopa www.hocuknjigu.hr ili u samoj knjižari (uz ostavljanje svojih podataka za dostavu za Tajanstveni paket). Narudžbe za Tajanstveni Book box zaprimaju se do 15. u tekućem mjesecu, a zakasnite li na navedeni rok narudžbe, možemo zaprimiti vašu narudžbu za sljedeći paket.

 

Hodogram:

Do 15. - zaprimanje narudžbi

16.-20. - pakiranje narudžbi

21.-30. - dostavljanje paketa

 

4. Koliko često se mogu naručiti Book box paketi?


Tajanstveni Book box paket moguće je kupiti svaka dva mjeseca, pojedinačno ili uz pretplatu od 6 odnosno 12 mjeseci.

Otvoreni Book box također je moguće kupiti svaka dva mjeseca, no bez mogućnosti pretplate.

 

5. Kako funkcionira pretplata?


Odlučite li se kupiti pretplatni Tajanstveni Book box, na vašu adresu svaka će dva mjeseca (u odabranom periodu) stići Book box u odabranom žanru, a naplata će se izvršiti u cijelosti prilikom kupnje.

 

6. Mogu li naručiti samo jedan Tajanstveni paket umjesto pretplate?


Moguće je naručiti samo jedan Tajanstveni paket, međutim pretplatna opcija sa sobom nosi i određene popuste.

Cijena jednokratne kupnje, odnosno jednog paketa, iznosi 33,05 eura.

Cijena tri paketa, odnosno šestomjesečne pretplate, iznosi 96,09 eura.

Cijena šest paketa, odnosno cjelogodišnje pretplate, iznosi 185,68 eura. 

 

7. Ako kupim HK Book box paket, da li to znači da ću svaka dva mjeseca dobivati paket?


Ako ste odabrali kupnju samo jednog paketa, dostavit ćemo samo taj jedan naručeni, a ukoliko ste odabrali pretplatu očekuje vas više Book box paketa.

 

8. Za koji je dobni uzrast preporučen Book box?


Book box paketi se preporučuju za uzrast od 18 godina nadalje, ovisno o tematici mjesečnog Book boxa.

 

9. Što se nalazi unutar paketa?


Svaki je paket opremljen najboljom knjigom po odabiru HK tima koja je tek stigla u knjižare Hoću knjigu (ili još nije ni dostupna za ostale kupce) te minimalno 4 poklona koji imaju veze sa samom knjigom. U paketu se dobiva i pismo Tatjane Barat, mlade domaće autorice koja pojašnjava zašto je baš ta knjiga odabrana unutar Book boxa toga mjeseca, čija druga strana može poslužiti kao mini dnevnik čitanja, a svaka je kutija dodatno obogaćena poklonima ne-knjiških partnera, poput kave, čaja, kreme ili grickalica.10. Kako se biraju artikli za Book box?


Artikle za Book box pomno biraju Hoću knjigu djelatnici, a koji će točno artikli biti odabrani ovisi o samoj knjizi, njenoj naslovnici i naslovu te tematici. Primjerice, u prvom sastavljenom paketu uz knjigu Nož nalazili su se kemijska olovka u obliku noža, nož za otvaranje pošte, plava lampica za čitanje te bookmark u obliku povećala.

 

11. Kakve knjige mogu očekivati?


Knjige koje se nalaze unutar Book box paketa uvijek će biti pomno odabrane od strane knjižarskog lanca Hoću knjigu kako bi kupci paketa dobili najnovije i najpopularnije naslove uz odabrane pakete.12. Kako znam da već nemam knjigu koju ćete mi poslati u Book boxu?


Sastojci Tajanstvenog Book box paketa uvijek su tajni, tako da nikada nećete znati što možete očekivati u njemu. Također, odabrana knjiga uvijek će biti najnoviji naslov iz odabranog žanra koji je tek stigao u knjižare (ili još ni nije službeno u prodaji), no dobivenu knjigu moguće je zamijeniti u Hoću knjigu knjižarama unutar 30 dana od primitka paketa uz predočenje računa. U slučaju Otvorenog Book boxa knjigu zamjena nije moguća s obzirom na to da kupac unaprijed zna koji naslov kupuje.

 

13. Što ako dobijem istu knjigu na nekom drugom mjestu?


Knjigu iz Tajanstvenog Book box paketa moguće je zamijeniti u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari unutar 30 dana od primitka paketa te uz predočenje računa.

 

14. Je li moguć povrat ili zamjena paketa?


Povrat ili zamjena paketa nisu mogući, no moguće je zamijeniti jedino knjigu iz Tajanstvenog paketa ukoliko kupac već ima isti naslov ili mu iz nekog razloga ne odgovara. Zamjenu je moguće napraviti u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari uz predočenje računa. Ukoliko iznos zamijenjene knjige prelazi vrijednost knjige s računa kupac će doplatiti razliku, a ukoliko je vrijednost manja kupcu se ne vraća razlika.

 

15. Kada će se naplatiti moj Book box paket?


Book box paket naplatit će se odmah nakon autorizacije kartice putem WSPay sustava ili plaćanja na blagajni u samoj knjižari.

 

16. Koje su vrste plaćanja dostupne?


Dostupne vrste plaćanja putem webshopa su kartice Diners, American, Maestro, MasterCard, Visa i virmansko plaćanje te dodatno gotovina u knjižarama.

 

17. Je li moguća kupovina Book boxa putem pouzeća?


Kupnja putem pouzeća u ovom slučaju nije moguća.

 

18. Slučajno sam kupio/la dva Book boxa, a htio/htjela sam samo jedan. Što mogu napraviti?


Kontaktirajte nas što je prije moguće na info@hocuknjigu.hr kako bismo unutar vašeg računa mogli vidjeti gdje je došlo do greške te izvršiti storno narudžbe.19. Htio/htjela bih kupiti ovomjesečni paket, međutim vidim da je rasprodan. Što mogu napraviti?


Nažalost, narudžbe za paket u tom mjesecu primaju se od 1. do 15. u mjesecu te nakon toga zbog logističkih razloga nismo u mogućnosti zaprimati nove narudžbe. Međutim, uvijek nam možete poslati mail na info@hocuknjigu.hr s obzirom na to da će svakog mjeseca biti predviđen veći broj paketa od očekivanih narudžbi, stoga će za neke pakete iznimno biti moguće napraviti narudžbu i nakon službenog roka kupnje. Također, uvijek je opcija kupiti i Otvoreni Book box, koji izlazi samo nekoliko dana nakon Tajanstvenog Book boxa.

 

20. Kako mogu naručiti HK Book box kao poklon? Ne želim da osoba kojoj poklon stiže vidi račun!


Book box paket nikada neće sadržavati račun, već samo otpremnicu s navedenim proizvodima unutar book boxa. Račun za Book box naručitelj će dobiti putem mail adrese.

 

21. Mogu li unutar Book box paketa koji sam naručio/la kao poklon dodati i personaliziranu poruku?


Molimo vas da nam za sve personalizirane poruke odmah pošaljete mail na info@hocuknjigu.hr kako bismo mogli dodati vašu personaliziranu poruku unutar paketa.

 

22. Mogu li promijeniti adresu pretplate ako sam se u međuvremenu preselio/la?


Informacije o promjeni adrese stanovanja pošaljite nam u najskorijem mogućem roku na info@hocuknjigu.hr.

 

23. Kada će mi naručeni Book box biti poslan?


Narudžbe za Tajanstveni Book box zaprimaju se od do 15. u tekućem mjesecu. Potom se od 15. do 21. paketi slažu, a od 21. do 30. možete očekivati Book box na svojoj adresi. Otvoreni Book box poslat ćemo prema standardnim pravilima naše dostavne službe.

 

24. Mogu li naručiti Book box izvan Hrvatske i koliki su dodatni troškovi?


Book box je moguće naručiti i izvan Hrvatske, no cijena varira ovisno o zemlji dostave. Kontaktirajte nas na info@hocuknjigu.hr oko konkretnog izračuna troškova.

 

25. Koja kurirska služba vrši dostave Book boxa?


Sve dostave knjižarskog lanca Hoću knjigu vrši kurirska služba GLS.

 

26. Nisam dobio sve sastavnice Book box paketa ili je dio paketa stigao oštećen. Što mogu napraviti?


Žao nam je ako smo previdjeli bilo koji od poklona unutar Book boxa. Molimo vas da nam se odmah javite na info@hocuknjigu.hr s fotografijom sadržaja paketa kako bismo vidjeli što možemo učiniti po ovom pitanju.
27. Paket se vratio pošiljatelju, odnosno Hoću knjigu. Mogu li ga ipak preuzeti i kako?


Dostava se vrši do primatelja pošiljke. Dostava se vrši putem prijevozničke tvrtke (GLS) koja obavlja usluge transporta. U suradnji sa svojom prijevozničkom tvrtkom hocuknjigu.hr nudi pouzdanu i fleksibilnu uslugu dostave do krajnjeg primatelja. Tehnika dostave do krajnjeg primatelja se vrši u sljedećim koracima:

1. Rano obavještavanje primatelja paketa o dostavi putem e-maila ili sms-a!

2. Putem linka dobivenog u e-mail ili sms obavijesti, primateljima je na raspolaganju širok izbor opcija za dostavu paketa, čak i prije prvog pokušaja isporuke.

3. Tri pokušaja dostave.

4. Dostupnost dodatnih opcija dostave prije samog slanja pošiljke ili nakon prvog neuspjelog pokušaja dostave:

- Dostava na izvornu adresu, ali na određeni datum.

- Dostava na drugu adresu.

- Dostava i odlaganje paketa na određenom mjestu bez dokaza o isporuci (POD)

 Osobno preuzimanje paketa u GLS područnom skladištu (depo-u).

- Odbijanje preuzimanja paketa.

U slučaju nepreuzetog paketa, javite nam se na info@hocuknjigu.hr no ponovno slanje paketa nakon pokušanih (te neuspješnih) dostava iziskivat će dodatne troškove za naručitelja.

 

28. Nisam zainteresiran za sljedeći paket, a odabrao sam pretplatu. Mogu li preskočiti pretplatu za jedan mjesec?


Ukoliko biste htjeli preskočiti jedan pretplatni paket, javite nam se na info@hocuknjigu.hr kako bismo ručno izmijenili datume dostave paketa.

 

29. Kako mogu otkazati pretplatu?


U slučaju da je jednokratni/pojedinačni ''Book box'' paket, naručen/kupljen putem internet trgovine prodavatelja, kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma primitka tog paketa u posjed. U slučaju da je ''Book box'' paket naručen uz pretplatu na 6 ili 12 mjeseci, naručen/kupljen putem internet trgovine prodavatelja, kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma primitka u posjed prvog paketa koji po ugovoru bude dostavljen.


U slučaju jednostranog raskida ugovora od strane kupca, kupac je dužan bez odgađanja vratiti paket prodavatelju kako je navedeno u nastavku.

 

Jednostrani raskid ugovora Kupac može izvršiti putem bilo kakve nedvosmislene pisane izjave kojom izražava svoju volju da raskine zaključeni kupoprodajni ugovor za ''Book box'' , poslane Prodavatelju na adresu e-mail: info@hocuknjigu.hr, u kojoj izjavi će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail, podatke o primljenom ''Book boxu'' i datumu primitka istoga, te primjerak računa uz priloženi ispravno ispunjeni obrazac o povratu proizvoda.

 

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Prodavatelju na info mail adresu info@hocuknjigu.hr radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda. Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku:  Zakon o zaštiti potrošača.

 

30. Bloger sam i htio/htjela bih dobiti jedan Book box na recenziju. Je li to moguće?


Trenutačno ne zaprimamo zahtjeve za recenziju Hoću knjigu Book Boxa.

Hvala Vam na razumijevanju.

 

31. Htio/htjela bih uvrstiti svoje proizvode u vaš book box. Je li to moguće?


Javite nam se sa svojom ponudom na info@hocuknjigu.hr te ćemo rado uvrstiti vaše proizvode ukoliko se slažu s našom tematikom i ukoliko je to logistički izvedivo.

 

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „FOTKAJ I OSVOJI BOOK BOX”

 


Članak 1. - Tvrtka i sjedište organizatora


Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb, OIB: 97838993800.

Kontakti: Jurica Čubrić email: jurica.cubric@hocuknjigu.hr --podaci i kontakti službenika za zaštitu podataka.

 

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja


Naziv nagradnog natječaja je “FOTKAJ I OSVOJI BOOK BOX”. Nagradni natječaj traje od 28.1.2022. od 10:00 sati do 31.12.2022. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na službenom Instagram profilu Hoću knjigu.

 

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja


Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.

 

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju


Natječaj je namijenjen svim korisnicima Hoću knjigu Book box paketa. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je objaviti fotografiju svojeg Book boxa na svojem Instagram profilu (koji mora biti javan kako bi mogli vidjeti objavu), uz fotografiju je potrebno dodati i tag @hocuknjigu te #hocuknjigubookbox. Najkreativnije objave (odabrane od strane stručnog žirija) biti će nagrađene Book boxom za naredni mjesec. Sudionici natječaja moraju biti pratitelji Hoću knjigu Instagram profila.

 

Članak 5. - Zaštita osobnih podataka


Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru kao voditelju obrade zbirke osobnih podataka (Data Controller) da osobne podatke iz čl.4.st.2. koje su sudionici pružili koristi isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i procesuiraju isključivo u svrhu provedbe nagradnog natječaja. Sudionici prijavom u nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da će osobne podatke organizator čuvati 1 godinu od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će ti podaci biti uništeni, te na isto sudionici pristaju u cijelosti. Sudjelujući u natječaju, sudionici prihvaćaju i odobravaju da se podaci koje javno pruže, nakon okončanja nagradnog natječaja pa do uništavanja istih, koriste od strane organizatora isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti organizatora. 


Sudionici ovoga nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju i da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:

  • pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću  organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
  • pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
  • pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika Agenciji za zaštitu osobnih podataka
  • pravo na protivljenje da se osobni podaci koriste za potrebe izravnog marketinga
  • pravo dobiti od organizatora kao voditelja obrade zbirke podataka potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.

 

Organizator kao Voditelj obrade zbirke osobnih podataka te Administrator Facebook stranice/aplikacije u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima sudionika prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji potencijalnih sudionika koji ispunjavaju uvjete iz čl.4.st.3. i koji prihvaćanjem ovih Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju.


Organizator kao voditelj obrade zbirke podataka je prilikom donošenja ovih pravila uzeo u obzir potrebne mjere radi zaštite podataka te je upravo u tu svrhu određeno da sudionici mogu sudjelovati pod svojim ''nazivom-pseudonimom'' kojim se koriste na javnom Instagram profilu dok će točne osobne podatke pružiti samo pobjednici natječaja i to u tajnoj korespondenciji sa organizatorom i to samo u svrhu ranije navedenu na što svi sudionici samim sudjelovanjem daju jasnu privolu.


Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće davati trećim osoba te da te podatke neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim onu ovdje navedenu na koje su sudionici i dali privolu.

 

Članak 6. - Nagradni fond


Nagradni fond uključuje Book box za naredni mjesec.

 

Članak 7. - Kriteriji odabira dobitnika


Nagradit će se najkreativniji objave sudionika natječaja koji će zadovoljiti sve uvjete za sudjelovanje u natječaju.

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Instagram te pratitelji službenog Instagram profila Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji.

 

Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.

 

Članak 8. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira


Odabir će se odvijati u sjedištu tvrtke Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti iz ovih Pravila.

 

Članak 9. - Objava rezultata nagradnog natječaja


Odabir dobitnika izvršit će se po završetku natječaja, a sudionika će se obavijestiti o dobitku.

Dobitnik je sukladno zaprimljenim uputama (u inboxu/DM-u) u svrhu dostave nagrade dužan Organizatoru unutar tri dana od postavljenog komentara dostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon i e-mail adresu) na e-mail adresu voditeljice marketinga Hoću knjigu: sanja.srdic@hocuknjigu.hr.

 

Članak 10. - Način i rok preuzimanja nagrada


Preuzimanje nagrada dogovorit će se s dobitnicima putem e-mail razmjene nakon javljanja dobitnika na email adresu: sanja.srdic@hocuknjigu.hr. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.

 

Članak 11. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja


Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 28.1.2022. na službenoj web stranici Hoću knjigu.

 

Članak 12. - Rješavanje spora


U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja „Fotkaj i osvoji Book box” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Članak 13. - Pravila nagradnog natječaja


Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Instagram profilu Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Organizator zadržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u Instagram natječaju.

 

Članak 14. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja


Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.


Zagreb, 28.1.2022.

 

HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb

*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim u svrhu predviđenu pravilima natječaja.

** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje