Image alt text

Rezultati Harry Potter foto natječaja

06.11.2023.

Piše: Hoću knjigu

Još dugo nakon spektakularne noći Harryja Pottera pristizale su nam prijave za online foto natječaj, gdje je tema bila rekreacija nekog magičnog mjesta ili trenutka iz svijeta J. K. Rowling. Svi sudionici iznimno su se potrudili, pokazali svoju strast prema serijalu o mladom čarobnjaku i veliku kreativnost. Hvala svima na sudjelovanju i na kreativnim, simpatičnim i odličnim fotografijama i trudu. Do sljedeće godine i sljedeće Noći Harryja Pottera 2024!Autor fotografija: Marija Gašljević, Rakovica
Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje