Image alt text

Escape Room dolazi i u ostale knjižare

25.05.2023.
Piše: Hoću knjigu

Ove subote održat ćemo Escape Room i u ostalim Hoću knjigu knjižarama diljem Hrvatske

Nakon iznimno uspješne knjiške potrage u Rijeci, održat ćemo i tematski Escape Room u ostalim knjižarama kako bismo obilježili mjesec krimića i trilera.

Aktivnost će se održati ove subote, 27. svibnja, a trajat će čitavo radno vrijeme knjižare.
Pet najbržih detektiva moći će osvojiti nagrade, a sudjelovati mogu svi. Sve što trebate jest zatražiti letak na blagajni, koji će vam poslužiti kao prva zagonetka i kao papirić za rješenje. 

Megastore: 8:00 - 17:00
CCO East: 9:00 - 21:00
CCO West: 9:00 - 21:00
Arena centar: 9:00 - 21:00
Garden Mall: 9:00 - 21:00
Supernova Buzin: 9:00 - 21:00
Varaždin: 8:00 - 14:00
Joker Split: 9:00 - 21:00
Supernova Zadar: 9:00 - 21:00

Ovaj put vam nije potrebno nikakvo knjiško znanje, samo olovke, koncentracija i brzina. Zagonetke možete rješavati sami ili u timu.


Vidimo se u subotu! 


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje