Image alt text

Autorica svjetskog hita Danski odgoj djece dolazi u Zagreb

19.3.2024.

Piše: Hoću knjigu

Poznata autorica hita Danski odgoj djece, Iben Dissing Sandahl, ponovo dolazi u Zagreb, a sama promocija bit će još posebnija jer je riječ o posljednjem gostovanju stranog autora u knjižari Hoću knjigu Megastore! Autorica je već posjetila Hrvatsku i oduševila sve roditelje, psihologe i čitatelje, a ovaj put svojim će dolaskom obilježiti izlazak najnovije knjige, Danski odgoj tinejdžera.


Druženje s autoricom održat će se u srijedu, 20. ožujka u 18 sati, Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7), a saznat ćete i zašto se za dansku djecu kaže da su najsretnija na svijetu. Iben Dissing Sandahl je psihoterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima, od psihijatrijske prakse pa sve do savjetnice obitelji s mladima s problematičnim i delinkventnim ponašanjem. Majka je i dviju djevojaka, sad već odraslih, a upravo ju je to svježe iskustvo odgoja tinejdžera potaknulo i inspiriralo kod pisanja nove knjige. Uz autoricu će na promociji gostovati i Alis Marić, najpoznatija hrvatska knjiška blogerica (Čitaj knjigu), koja je i sama prošla kroz odgoj troje tinejdžera i već se na prethodnom gostovanju zbližila s autoricom. Razgovor će moderirati Antonia Ćosić, poznata mlada HRT-ova voditeljica i po struci psihologinja.


Saznat ćete koja je tajna iza odgajanja sretne i samostalne djece koja se mogu nositi sa životnim problemima, razviti svoje "ja", koji su važni faktori odgoja tinejdžera, i općenito otkriti tajne Danaca iz prve ruke. Pridružite nam se na promociji, počastite se danskim keksićima i nabavite sve naslove autorice na popustu od 20%.


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje