Image alt text

Čarobni spavanac

11.04.2019.
Piše: Hoću knjigu

Pravila nagradnog natječaja "Čarobni spavanac"

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača

Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb, OIB 97838993800.

Kontakti:

Jurica Čubrić

email: jurica.cubric@hocuknjigu.hr

--podaci i kontakti službenika za zaštitu podataka—

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “Čarobni spavanac u Megastoreu”. Nagradni natječaj traje od 11.4. do 17.4.2018. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na internetskoj stranici Hoću knjigu (www.hocuknjigu.hr).

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje “Zašto biste baš vi osvojili čarobni spavanac u Megastoreu” fotografijom, tekstom ili videom najkasnije do 17.4.2018. do 23:59 sati putem Google forme: https://forms.gle/Nr9TNw4Zzj3B4Rgu5

Nagradit će se najkreativniji odgovori po odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 11.4.2018. do 17.4.2018. do 23:59 sati automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 10 odgovora. Također, nakon objave pobjednika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu na mail adresu voditeljice marketinga (sanja.srdic@hocuknjigu.hr)

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Facebook i fanovi stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.

Članak 5. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje:

- Poklon paket knjiga raznih izdavača

- Poklon bon Hoću knjigu u iznosu od 100,00 kuna

- Poklon paket grickalica, napitaka i higijenskih potrepština (Barcaffe, Cockta)

- Prijenosni punjač za mobitel

Članak 6. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 18.4. u sjedištu Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

Članak 7. - Objava rezultata nagradnog natječaja

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj te Facebook stranici Hoću knjigu dva dana od završetka natječaja.

Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici nagrada svoje će nagrade moći preuzeti 23.4.2018. u dogovorenom terminu u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 u Zagebu. Od dobitnika se očekuje da će provesti noć u knjižari uz sve osigurane uvjete i potrepštine, uz dozvolu dokumentiranja aktivnosti na Facebook stranici Hoću knjigu te eventualno za potrebe raznih medija. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru na Hoću knjigu Facebook stranici u roku od 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.

Članak 9. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 11.4.2018. na internetskoj stranici Hoću knjigu.

Članak 10. - Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Čarobni spavanac u Megastoreu” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 11. - Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook i internetskoj stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 12. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.

Zagreb, 11.4.2018. g. HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb

*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada.

** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje