Image alt text

Bajkopričalice u Zadru

30.03.2023.
Piše: Hoću knjigu

Dječja kreativna radionica 1.4. u Hoću knjigu Supernova Zadar

"Neobičnosti se kriju u najobičnijim stvarima, kao i dječji osmijeh u bajkama", riječi su šibenske književnice za djecu Ane Bilić, koja, osim brojnih knjiga, potpisuje i radionice pod imenom Bajkopričalice kroz koje djeci prenosi ljubav prema čitanju, kreativnosti i životu.

Ove subote 1. travnja 2023. u 11 sati u Hoću knjigu Supernova Zadar održat će se prekrasna dječja čitaonica i radionica s posebnim programom i aktivnostima. Voditeljica Ana Bilić autorica je čak 7 dječjih knjiga i 3 slikovnice, a svim svojim radionicama pristupa veoma kreativno i ozbiljno. Često se zna našaliti kako dječju književnost smatra vrlo ozbiljnom te će, kad odluči postati neozbiljna, početi pisati i za odrasle.

Radionica će imati bogat program, a dobrodošli su mališani svih uzrasta.

Autorica će u vlastito šivanom kostimu Vile od leda pripovijedati četiri autorske bajke: Majušna vila i djedova vreća, Zaljubljeni ključić, Vještica iz vrtloga te Vila i pastir.
Nakon čitaonice svi će mali slušatelji dobiti posebne Vilinske kolačiće koji ispunjavaju svaku želju, a zatim će zajedno crtati Sretne misli.
Ove Sretne misli potom ostaju u staklenci zvanoj Srećko, koja će čekati svoje male autore, a i buduće slučajne prolaznike u Hoću knjigu te će svi u tužnim trenucima moći izvući jednu sretnu misao iz staklenke koja će im ubrzo vratiti osmijeh na lice.

Za sve ostale hoćuknjigoljupce imamo odličnu vijest - krajem travnja ista će se radionica održati i u Hoću knjigu Joker Split.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a knjige ove maštovite autorice bit će na popustu od 20 %. Svratite po malo čarolije, Vilinske kolačiće i jednu sretnu misao! 


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje