Image alt text

Back to Hogwarts

17.05.2022.
Piše: Hoću knjigu

Zakoračite u čarobni svijet posvećen Harryju Potteru

Bezjaci i čarobnjaci, pozor! Ovog vikenda, od 20. do 22. svibnja, uživajte u magičnom vikendu tijekom kojeg zabave neće nedostajati. Naime, u suradnji s Hoću knjigu, lancu knjižara u kojem vas čeka najbogatija ponuda Harry Potter knjiga i memorabilija u Hrvatskoj, City Center one pripremio je uzbudljive aktivnosti koje stižu ravno iz Hogwartsa, a kojima će se razveseliti veliki i mali ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu.
Tako već od petka s mališanima možete izraditi vlastiti čarobni štapić i zmajeva jaja, odigrati gigantski šah baš kao Harry i njegovi prijatelji ili se fotografirati s plaštom nevidljivosti i kući se vratiti s jedinstvenom uspomenom.
U nedjelju će mali posjetitelji imati priliku upisati školu letenja na metli, sudjelovati na Hogwarts School šahovskom turniru ili pak provjeriti svoje znanje u zanimljivom kvizu, dok će se oni malo stariji moći okušati u kvizu za odrasle. Provjerite detaljan raspored aktivnosti.

City Center one East


City Center one West + Split


Naravno, svi polaznici Hogwartsa dobit će i prikladnu diplomu te bedž*, a spremne su i posebne nagrade.


Za sudjelovanje na kvizovima za odrasle potrebna je i prethodna prijava:

CCO East

CCO West 

CCO Split 


Accio! Čarolija je bačena, a sve što vam preostaje je svratiti na magični vikend u City Center one i prepustiti se zabavi. Vidimo se!


*do isteka zaliha

 

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?