Image alt text

Back to Hogwarts

17.05.2022.
Piše: Hoću knjigu

Zakoračite u čarobni svijet posvećen Harryju Potteru

Bezjaci i čarobnjaci, pozor! Ovog vikenda, od 20. do 22. svibnja, uživajte u magičnom vikendu tijekom kojeg zabave neće nedostajati. Naime, u suradnji s Hoću knjigu, lancu knjižara u kojem vas čeka najbogatija ponuda Harry Potter knjiga i memorabilija u Hrvatskoj, City Center one pripremio je uzbudljive aktivnosti koje stižu ravno iz Hogwartsa, a kojima će se razveseliti veliki i mali ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu.
Tako već od petka s mališanima možete izraditi vlastiti čarobni štapić i zmajeva jaja, odigrati gigantski šah baš kao Harry i njegovi prijatelji ili se fotografirati s plaštom nevidljivosti i kući se vratiti s jedinstvenom uspomenom.
U nedjelju će mali posjetitelji imati priliku upisati školu letenja na metli, sudjelovati na Hogwarts School šahovskom turniru ili pak provjeriti svoje znanje u zanimljivom kvizu, dok će se oni malo stariji moći okušati u kvizu za odrasle. Provjerite detaljan raspored aktivnosti.

City Center one East


City Center one West + Split


Naravno, svi polaznici Hogwartsa dobit će i prikladnu diplomu te bedž*, a spremne su i posebne nagrade.


Za sudjelovanje na kvizovima za odrasle potrebna je i prethodna prijava:

CCO East

CCO West 

CCO Split 


Accio! Čarolija je bačena, a sve što vam preostaje je svratiti na magični vikend u City Center one i prepustiti se zabavi. Vidimo se!


*do isteka zaliha

 

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje