Image alt text

Anketa za Noć knjige 2023: Hoću knjigu nagrađuje!

28.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Ispuni kratak upitnik o programu Knjiga je mrak, pomozi nam da se poboljšamo i osvoji vrijedne nagrade.

Najdraži Hoćuknjigoljupci!

I ovu Noć knjige proslavili smo fantastičnim programom Knjiga je mrak, s brojnim aktivnostima, promocijama i druženjima.

U petak smo imali priliku upoznati poljsku autoricu Katarzynu Kucewicz, okušati se u knjiškom kvizu s poznatim Lovcem Deanom Kotigom ili se pak samostalno natjecati u književnom lovu na blago u svim Hoću knjigu knjižarama diljem Hrvatske.
 


Fotograf: Saša Jungić


Dan nakon program nije bio ništa manje bogat: Hoću knjigu Megastore ugostio je urednika najnovijeg izdanja serijala Pet prijatelja, Karlu i njezinog border collieja Kasiu koja je izvodila trikove, izviđače koji su nam savjetovali što valja činiti kad se upuštamo u avanturu u prirodi, a sve je bilo popraćeno piknikom, tematskom hranom i pićem te kreativnom Posca radionicom.
 


Fotograf: Mislav Udovičić


Kako bismo poboljšali vaše iskustvo, svoje aktivnosti i buduće događaje, za vas smo pripremili kratku anketu. Napišite što vas je oduševilo, što biste možda popravili, slobodno pišite neke prijedloge i ideje za buduće promocije i radionice, a kako bismo nagradili vaš trud, pripremili smo dva poklon paketa za dva odgovora koja će nam najviše pomoći!

Anketu ispunite ovdje
 

 Nagrade za dvije najbolje ispunjene ankete


Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?