Image alt text

Anketa za Noć knjige 2023: Hoću knjigu nagrađuje!

28.04.2023.
Piše: Hoću knjigu

Ispuni kratak upitnik o programu Knjiga je mrak, pomozi nam da se poboljšamo i osvoji vrijedne nagrade.

Najdraži Hoćuknjigoljupci!

I ovu Noć knjige proslavili smo fantastičnim programom Knjiga je mrak, s brojnim aktivnostima, promocijama i druženjima.

U petak smo imali priliku upoznati poljsku autoricu Katarzynu Kucewicz, okušati se u knjiškom kvizu s poznatim Lovcem Deanom Kotigom ili se pak samostalno natjecati u književnom lovu na blago u svim Hoću knjigu knjižarama diljem Hrvatske.
 


Fotograf: Saša Jungić


Dan nakon program nije bio ništa manje bogat: Hoću knjigu Megastore ugostio je urednika najnovijeg izdanja serijala Pet prijatelja, Karlu i njezinog border collieja Kasiu koja je izvodila trikove, izviđače koji su nam savjetovali što valja činiti kad se upuštamo u avanturu u prirodi, a sve je bilo popraćeno piknikom, tematskom hranom i pićem te kreativnom Posca radionicom.
 


Fotograf: Mislav Udovičić


Kako bismo poboljšali vaše iskustvo, svoje aktivnosti i buduće događaje, za vas smo pripremili kratku anketu. Napišite što vas je oduševilo, što biste možda popravili, slobodno pišite neke prijedloge i ideje za buduće promocije i radionice, a kako bismo nagradili vaš trud, pripremili smo dva poklon paketa za dva odgovora koja će nam najviše pomoći!

Anketu ispunite ovdje
 

 Nagrade za dvije najbolje ispunjene ankete


NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje