Tiko i Piko: Ludnica na pruzi
NEDOSTUPNO
0

Tiko i Piko: Ludnica na pruzi

Aino Havukainen, Sami Toivonen

Tiko i Piko dobili su poziv da posjete strica Šimu u Osrednjini – i karte za vlak. Ali gle, obuzela ih je panika: što treba spakirati za put? Svakako zeku za utjehu i grožđice za slučaj nužde. A budu...

15,93 €

Sažetak knjige

Tiko i Piko dobili su poziv da posjete strica Šimu u Osrednjini – i karte za vlak. Ali gle, obuzela ih je panika: što treba spakirati za put? Svakako zeku za utjehu i grožđice za slučaj nužde. A budu li trebali u vlaku otići na zahod? Ili ako se zažele sladoleda? I kako će uopće pronaći put natrag do svojih mjesta nakon posjeta vagonu s restoranom? Novi nastavak omiljene serije finskih slikovnica otkriva uzbudljivost i ljepotu putovanja. Kad Tiko i Piko krenu kroz vlak u nevjerojatnu potjeru, tu ne nedostaje burnih i nezgodnih situacija…

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Ibis grafika d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533630878

22x30cm

Tvrdi uvez

2022.

41

Boris Vidović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje