Raznobojno čudovište
0

Raznobojno čudovište

Anna Llenas

Priča o osjećajima

13,14 €

Sažetak knjige

Jednog se dana raznobojno čudovište probudilo osjećajući se vrlo zbunjeno. Njegovi su osjećaji jako uzburkani; čudovište je istovremeno ljutito, sretno, smireno, tužno i uplašeno! Kako bi mu pomogla, mala djevojčica odluči mu raznim bojama pokazati što svaki njegov osjećaj znači. Dok ovo preslatko čudovište uči prepoznavati i imenovati svoje pomiješane osjećaje, postupno počinje razvijati svijest o samome sebi i kao rezultat toga stječe vlastiti mir. Čitatelji će uživati u ovoj didaktičkoj slikovnici koja na jednostavan i prijateljski način objašnjava socioemocionalni razvoj i koncepte boja. Ilustracije su maštovite, a izuzetno jasno i upečatljivo pomažu djeci u shvaćanju, prepoznavanju i imenovanju osjećaja. Slikovnicom Raznobojno čudovište služe se odgajatelji diljem svijeta za potrebe razvoja emocionalne inteligencije djece u dobi od tri do pet godina. Ova razigrana i maštovita priča vrlo je moćna i prenosi jasnu poruku, a savršena je za djecu zbog svojeg jednostavnog teksta i stvaranja bliskosti s mladim čitateljima uz pomoć izuzetno karizmatičnog glavnog lika, a uz to i potiče empatiju, socijalne vještine i samopouzdanje. U kratkom je roku postala svjetski hit i prevedena je na više od 30 jezika te ima brojne poklonike među djecom, roditeljima, učiteljima i odgajateljima diljem svijeta.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Profil knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533138633

25x25cm

Tvrdi uvez

2022.

40

Maja Šimleša

Anna Llenas

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje