Potresec
0

Zagrebački potres jedan je od niza traumatskih događaja s kojima se autorica susreće i koji ostavljaju dubok trag u njez¬inom životu. Ovo je njezina prva slikovnica za djecu i mlade, kojom autorica...

10,49 €

Sažetak knjige

Zagrebački potres jedan je od niza traumatskih događaja s kojima se autorica susreće i koji ostavljaju dubok trag u njez¬inom životu. Ovo je njezina prva slikovnica za djecu i mlade, kojom autorica približava iskustvo potresa upravo najranjivijoj sku¬pini te ih podržava da svoje osjećaje izraze, da o njima govore i traže podršku od odras¬lih. U slikovnici autorica nas podsjeća kako je Zemlja sinonim za majku te nas time poziva da spoznamo kolika je snaga Majke – Žene – Zemlje, što često zaboravljamo, podcjenjujemo i umanjujemo. Potresec nije samo slikovnica o potresu, ona je pokušaj da se o teškim iskustvima govori iskreno uvažavajući svaku emociju koju doživl¬javamo. Slikovnica je podrška djeci da st¬vari ne „skrivaju pod tepih“. Naziv slikovnice proizašao je iz riječi koju je autoričina kćerka Nika koristila kada se potres prvi put dogo¬dio. Nika ga je prozvala Potresec.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Ceres d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532671018

23x23cm

Tvrdi uvez

2021.

36

-

Katarina Matković

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje