Trebate R1 račun?

 U slučaju da vam treba R1 račun za vašu narudžbu, kliknite na link Prijava/Registracija i kreirajte profil za Vaše poduzeće.

1. Korak - Kliknite na link Prijava/Registracija.

Kliknite na polje Prijava/Registracija u gornjem desnom dijelu svake stranice, te potom kliknite na tipku Registriraj se!
Slanje vaših i podataka Vašeg poduzeća je sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka i podataka Vašeg poduzeća

2. Korak - Upišite svoje podatke za prijavu.

Upišite e-mail adresu osobe koja će naručivati robu u ime Vašeg poduzeća, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici, željenu lozinku i OIB Vašeg poduzeća. Potvrda o registraciji Vašeg poduzeća sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na upisani e-mail za nekoliko trenutaka.
Time je registracija Vašeg poduzeća završena i od sada možete pregledavati svu našu ponudu, kreirati liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati

3. Korak - Nije bilo teško!

Kliknite na link "Prijava / registracija". Slijedite upute koje ste maloprije prošli i pridružite se hocuknjigu.hr zajednici.
 

4. Korak - Istražite bespuća hocuknjigu.hr dućana!

Prijavite se na naš newsletter i budite u korak sa svim novim ponudama i najboljim akcijama kreiranim samo za Vaše poduzeće! Ako čekate bolji trenutak za kupnju, dodajte željene proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli i kupili. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail web.shop@hocuknjigu.hr ili na tel. 01/409 5010. 
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?