book cover
1000 Days of Summer Tomislav Perko
book cover
Pročitaj odlomak

1000 Days of Summer

Tomislav Perko

Ovo nije tipični putopis. Nije ni autobiografija. A definitivno nije ni vodič. Moglo bi se reći da je ovo književni putokaz koji pomaže čitatelju da pronađe svoj put k sreći. Baš kao i u svojoj prvoj knjizi “1000 dana proljeća”, Tomislav i ovaj put iskreno i nesebično dijeli svoja zabavna i inspirat

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 370
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Ovo nije tipični putopis. Nije ni autobiografija. A definitivno nije ni vodič. Moglo bi se reći da je ovo književni putokaz koji pomaže čitatelju da pronađe svoj put k sreći. Baš kao i u svojoj prvoj knjizi “1000 dana proljeća”, Tomislav i ovaj put iskreno i nesebično dijeli svoja zabavna i inspirativna iskustva s putovanja. On nam ne govori koliki je i kakav put do slobode, ali nam odaje na kojem bismo mjestu mogli potražiti njegov početak i potiče nas da krenemo u njegovu potragu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Tomislav Perko d.o.o.
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9789535875246
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?